Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Facebookin perustaja Zuckerberg jakaa 99 prosenttia osakkeistaan hyväntekeväisyyteen

Talous
 
Zuckerbergit ilmoittivat jättilahjoituksesta
Zuckerbergit ilmoittivat jättilahjoituksesta
Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg on saanut vaimonsa kanssa tyttären. Sen kunniaksi he perustavat hyväntekeväisyyssäätiön, jolle aikovat lahjoittaa elämänsä aikana 99 prosenttia Facebook-osakkeidensa arvosta hyväntekeväisyyteen. Arvo on tällä hetkellä noin 42 miljardia dollaria. Toimittaja: Heidi Lämsä, kuva: Reuters.

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ilmoitti tiistaina, että hän aikoo vaimonsa kanssa jakaa 99 prosenttia Facebook-osakkeidensa arvosta hyväntekeväisyyteen.

Varat luovutetaan hyväntekeväisyyteen tipoittain ”elämämme aikana”, Zuckerberg kirjoitti Facebookissa julkaisemassaan avoimessa kirjeessä vastasyntyneelle tyttärelleen.

Zuckerbergin Facebook-omistusten arvo on tällä hetkellä 45 miljardia dollaria (noin 42 miljardia euroa).

Zuckerberg ja hänen vaimonsa Priscilla Chan ilmoittivat perustavansa säätiön varallisuuden jakamista varten. Säätiön nimi on Chan Zuckerberg Initiative.

”Alustavasti aiomme keskittyä yksilölliseen oppimiseen, tautien parantamiseen, ihmisten yhdistämiseen ja vahvojen yhteisöjen rakentamiseen” Zuckerberg ja Chan kirjoittivat.

”Aiomme antaa 99 prosenttia Facebook-osakkeistamme – tällä hetkellä noin 45 miljardia dollaria – elämämme aikana edistääksemme tätä missiota. Tiedämme, että tämä on pieni panos suhteessa kaikkiin niihin resursseihin ja lahjakkuuksiin, jotka jo työskentelevät näiden asioiden parissa. Mutta haluamme tehdä sen minkä voimme, työskentelemällä yhdessä monien muiden kanssa.”

Facebook-yhtiön mukaan Zuckerberg suunnittelee myyvänsä tai lahjoittavansa noin miljardin dollarin arvosta Facebook-osakkeita vuosittain tulevan kolmen vuoden aikana, kertoo sanomalehti The New York Times.

Hän pyrkii kuitenkin pysyttelemään näillä näkymin yhtiön suurimpana osakkeenomistajana.

MARY CALVERT
Facebookin perustaja Mark Zuckerberg ja hänen vaimonsa Priscilla Chan.
Facebookin perustaja Mark Zuckerberg ja hänen vaimonsa Priscilla Chan.
REUTERS / Mark Zuckerbergin kotialbumi
Zuckerberg ja hänen vaimonsa Chan tyttärensä Maxin kanssa kuvassa, joka julkaistiin joulukuun 1. päivä.
Zuckerberg ja hänen vaimonsa Chan tyttärensä Maxin kanssa kuvassa, joka julkaistiin joulukuun 1. päivä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat