Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nokian yhtiökokous hyväksyi Suomen suurimman yritysjärjestelyn – Alcatel-Lucent ostetaan 15,6 miljardilla eurolla

Talous
 
HS–AFP
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Nokia ostaa Alcatel-Lucentin saadakseen vahvemman markkina-aseman Pohjois-Amerikan tärkeillä markkinoilla.
Nokia ostaa Alcatel-Lucentin saadakseen vahvemman markkina-aseman Pohjois-Amerikan tärkeillä markkinoilla. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Verkkolaitteita valmistavan Nokian ylimääräinen yhtiökokous on hyväksynyt ranskalaisen kilpailijansa Alcatel-Lucentin ostamisen. Nokian osakkeilla maksettavan kaupan arvo on 15,6 miljardia euroa ja Suomen historian suurin yritysjärjestely.

Nokia ostaa Alcatel-Lucentin varmistaakseen kilpailukykynsä tulevaisuudessa ja saadakseen vahvemman markkina-aseman Pohjois-Amerikan tärkeillä markkinoilla.

Nokian mukaan 99,49 prosenttia ylimääräiseem yhtiökokoukseen osallistuneista tai siellä edustettuina olleista kannatti ehdotusta. Äänestystä kaupan hyväkymisestä ei vaadittu.

”Tukemalla transaktiota niin runsaslukuisesti osakkeenomistajat ovat ilmaisseet jakavansa vahvan uskomme siitä, että yhdistyneellä yhtiöllä on pitkällä aikavälillä paremmat valmiudet saavuttaa asema maailman johtavana verkkoteknologiayhtiönä”, sanoo Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat