Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Volkswagenin johto syyttää päästöhuijauksesta työntekijöitä

Yhtiö pyrkii korjaamaan kaikki päästöhuijaukseen liittyvät 11 miljoonaa autoa ensi vuoden aikana.

Talous
 
Reuters
Volkswagenin pääjohtaja Matthias Müller lupasi torstaina, että yhtiö selvittää sitä ravistelevan päästökohun juurta jaksaen.
Volkswagenin pääjohtaja Matthias Müller lupasi torstaina, että yhtiö selvittää sitä ravistelevan päästökohun juurta jaksaen. Kuva: Reuters

Miljooniin autoihinsa päästötestien huijausohjelmiston asennuttaneen Volkswagenin ylin johto piti torstaina tiedotustilaisuuden, jossa yhtiö kertoi, miten se on reagoinut päästöskandaaliin.

”Nyt suurin haasteemme on voittaa takaisin asiakkaidemme luottamus ja varmistaa, että mitään tällaista ei enää koskaan tapahtuisi”, sanoi Volkswagenin hallintoneuvoston puheenjohtaja Hans Dieter Pötsch yhtiön pääkonttorissa Saksan Wolfsburgissa.

Internetissä suorana lähetetyssä tilaisuudessa esiintyi myös pääjohtaja Matthias Müller .

Pötsch vieritti syytä yksittäisten työntekijöiden niskaan.

”Kyse oli henkilökohtaisista väärinkäytöksistä eräällä alueella. Toiseksi ongelmia oli prosesseissamme. Ja kolmanneksi kyse oli joidenkin yksikköjen asenteesta – yksikköjen, jotka sallivat sääntöjen rikkomukset.”

Pötsch kertoi tiedotustilaisuudessa, että he eivät aio ottaa kantaa siihen, keitä huijauksessa mukana olleet ihmiset ovat. Hänen puheenvuoronsa jälkeen pääjohtaja Müller kertoi, että Volkswagen pyrkii korjaamaan kaikki päästöhuijaukseen liittyvät 11 miljoonaa autoa ensi vuoden aikana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat