Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pihlajalinna laajenee Itä-Suomeen – osti neljän lääkärikeskuksen ketjun

Talous
 

Yrityskaupoilla ja kuntien terveys- ja sosiaalitoimen ulkoistuksilla voimakkaasti kasvanut pörssinoteerattu Pihlajalinna ostaa 90 prosenttia Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy:n osakkeista.

Pihlajalinna kertoo maksavansa yhtiöstä nettovelattomana 6,8 miljoonaa euroa. Kauppahinta maksetaan kokonaan käteisellä.

Kauppaan kuuluvat Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy:n kaksi lääkärikeskusta Joensuussa sekä lääkärikeskukset Nurmeksessa ja Outokummussa. Nykyinen henkilöstö jatkaa Pihlajalinna-konsernin palveluksessa ja toimipisteistä tulee osa Pihlajalinnan Dextra-ketjua.

Yrityksen palveluksessa on kaikkiaan noin 150 henkilöä, joista noin sata on ammatinharjoittajina toimivaa lääkäriä ja 53 muuta terveydenhuollon ammattilaista sekä muuta henkilöä.

Vuonna 2014 Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy:n liikevaihto oli 6,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto yksi miljoonaa euroa. Ostettava yhtiö jatkaa vuokralaisena nykyisissä kiinteistöissään.

Pihjalalinnan toimitusjohtaja Mikko Wire´n sanoo tiedotteessa olevansa iloinen kaupan toteutumisesta, koska yhtiön tavoitteena on laajentua valtakunnalliseksi toimijaksi ja kaupan kautta siitä tulee merkittävä toimija Itä-Suomessa usealla paikkakunnalla.

Itä-Suomen Lääkärikeskus on toiminut Joensuussa 25 vuotta.

Pihjalalinnan palveluksessa olevan henkilöstön määrä nousee kaupan myötä runsaaseen 3 000:een.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat