Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ravintolaruuan kuljetusyhtiö Foodora laajenee Turkuun ja Tampereelle

Talous
 

Saksalaisperäinen ravintoloiden ruoka-annoksia kotiin kuljettava startup-yritys Foodora aikoo laajentaa toimintaansa alkuvuonna Turkuun ja Tampereelle.

Kuljetuspalvelu aloitti Helsingissä viime kesänä. Yhtiö kertoo, että sen on kasvanut kuudessa kuukaudessa yli sata henkeä työllistäväksi yritykseksi.

Yritys poikkeaa joistakin kilpailijoistaan siinä, että sen työntekijät ovat tuntipalkkauspohjaisessa vakinaisessa työsuhteessa. Suomen Foodoran toimitusjohtajan Ville Vasaramäen mukaan työsuhteet ovat samantyyppisiä kuin ravintola-alalla.

Sadasta hengestä 25 työskentelee yhtiön toimistolla. Loput toimivat lähetteinä.

Foodora perustettiin Berliinissä Saksassa lokakuussa 2014. Yhtiö kertoo, että sen hoitamien tilausten määrä on kasvanut keskimäärin 20 prosenttia viikossa viimeisen puolen vuoden aikana.

Startup toimii jo 15 maassa. Yhtiön mukaan Helsingissä palvelun piirissä on 120 ravintolaa ja lisää tulee.

"Foodora toimittaa yli miljoona ravintola-annosta Helsingissä ensi vuonna. Palvelun suosio kasvaa viikko viikolta: annoksia tilataan useita satoja päivittäin, viikkotasolla puhutaan tuhansista annoksista”, sanoo Vasaramäki.

Foodora hakee Turkuun ja Tampereelle työntekijöitä. Vasaramäen mukaan työtä on tarjolla sekä täysipäiväisille että osa-aikaisille läheteille ”parhaimmillaan yli 15 euron tuntipalkalla”.

Yhtiö lupaa, että kun asiakas tilaa kännykällä aterian, se saapuu asiakkaan luo keskimäärin 35 minuutissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat