Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Urheilu elää omassa maailmassaan

Talous
 

Maksukanavat ovat eläneet uutuuselokuvista ja urheilusta. Viime aikoina useat lajit ovat perustaneet omia suoratoistopalveluitaan, jotka rikkovat vanhan mallin.

Esimerkiksi amerikkalaista jalkapalloa pääsee katsomaan kaikkialla maailmassa NFL:n omasta verkkopalvelusta. Koko kauden tilaus maksaa 85 euroa, pudotuspelit näkee 55 eurolla.

Mielenkiintoinen tapaus on jääkiekkoliiga NHL, jolla on vastaava verkkopalvelu. Jääkiekko kun on Suomessa niin suosittua, että Viaplay on hankkinut yksinoikeuden myös nettiesityksiin. NHL-ottelut voi katsoa netistä, mutta vain jos tilaa 24,95 euroa kuukaudessa maksavan urheilupaketin Viaplay-tilaukseensa. Samassa nipussa tulee tosin mukana muitakin lajeja. Yhdysvalloissa NHL:n nettitv:n kuukausihinta on 20 dollaria eli noin 18,5 euroa.

MTV:n Katsomo tarjoaa urheilua sekä kuukausihintaan 24,95 euroa että päiväksi kerrallaan hintaan 9,95 euroa.

Yhdysvaltain suurin kaapelikanava on urheiluun keskittynyt ESPN. Sen verkkopalvelusta löytyy lajeja kuten yliopistotason koripallo ja amerikkalainen jalkapallo, kriketti ja IndyCar. Hinnat alkavat 10 euron päivätilauksesta ja venyvät 120 euron kausitilaukseen.

Jopa showpainiliiga WWE on perustanut suoratoistopalvelun, josta näkee kaikki ottelut noin yhdeksällä eurolla kuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat