Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Antaminen tuo lahjoittajille mieli­hyvää – ja vastuuta

Talous
 
Koonnut: Saska Saarikoski

It-rikkaat

”Kun älykkäät ihmiset tekevät työtä yhdessä näkemyksellisesti ja päättäväisesti, ei ole juuri mitään, mitä emme voisi saavuttaa.”

Microsoftin perustaja Paul Allen

”Meitä on siunattu onnella, joka on ylittänyt hurjimmatkin odotuksemme, ja olemme siitä syvästi kiitollisia. Mutta saatuamme suuria lahjoja, tunnemme myös suurta vastuuta käyttää ne viisaasti.”

Microsoftin perustaja Bill Gates ja Melinda Gates

”Ajattelemme molemmat, että ne joille on paljon annettu, niiltä myös paljon vaaditaan.” AOL:n perustaja Steve Case ja Jean Case

”Luodessaan Giving Pledgen Warren Buffett ja Bill ja Melinda Gates eivät ole ainoastaan kannustaneet meitä sijoittamaan ongelmanratkaisuun. He ovat myös tuoneet tieteellisen menetelmän hyväntekeväisyyteen. Se tarkoittaa sitä, ettei ainoastaan anneta vaan yritetään oppia todellisista kokeista ja kokemuksista niin, että annetaan tehokkaasti.”

Juri Milner, venäläinen internet-sijoittajaVanha raha

Reuters
Nicolas Berggruen
Nicolas Berggruen

”Jokaiselle jaetaan syntymässä kortit. Niiden mukana tulevat mahdollisuudet ja velvollisuudet. Se, mitä omilla korteillaan tekee, on itsestä kiinni – ja niiden valintojen kokonaisuus muodostaa elämämme.”

Saksalais-amerikkalainen yrittäjä Nicolas Berggruen

Jason Reed / Reuters
Pete Peterson
Pete Peterson

”Isääni katselemalla opin, kuinka paljon mielihyvää antaminen hänelle tuotti. Ja todellakin, tänään saan paljon enemmän mielihyvää rahan antamisesta hyödyllisiin tarkoituksiin kuin sain alkujaan rahojen ansaitsemisesta.”

Pankkiiri Peter Peterson

”Yksi tämän suuren maan ihailtavista piirteistä on historia ja kulttuuri auttaa vähemmän onnekkaita ihmisiä. Amerikassa antaminen ei ole poikkeus; se on valtavirtaa.”

Sijoittaja Jonathan Nelson

Brendan McDermid / Reuters
Michael Bloomberg
Michael Bloomberg

”Jos haluat auttaa lapsiasi ja osoittaa heille rakkauttasi, ylivoimaisesti paras keino siihen on tukea järjestöjä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan heille ja heidän lapsilleen.”

Mediayrittäjä Michael Bloomberg

”Minulla oli hyvät lähtökohdat sekä geneettisesti (voittoarpa ’munasoluarpajaisissa’) että kasvatuksen suhteen. Kun näin ympärilläni ihmiset, joilla ei näitä etuja ollut, minulle kirkastui moraalinen velvollisuus suunnata resurssejani tämän epätasa-arvoisuuden korjaamiseen.”

Yrittäjä George Kaiser

”Iloitsemme mahdollisuudestamme tehdä oma osamme ja jättää yhteinen leiripaikkamme siistimpänä ja paremmassa kunnossa kuin sen löysimme.”

Sijoittaja Tom Steuer ja Kat Taylor

”Todellinen saavutus on siinä, mitä itsestäsi ajattelet. Ja omaisuuden antaminen hyvään tarkoitukseen auttaa kyllä siinä asiassa.”

Mediayrittäjä Gerry Lenfest ja Marguerite Lenfest

”Ihmiset eivät vie mitään mukaan toiseen maailmaan – paitsi hyvät teot, jotka olemme tässä maailmassa tehneet.” Brasiliassa toimiva kiinteistösijoittaja Elie Horn

Self-made-miljardöörit

”Opimme, että sen jälkeen, kun ihmisellä on tarpeeksi rahaa elämän perusasioihin, kuten laadukkaisiin ihmissuhteisiin, terveyteen ja stimuloiviin ideoihin lisäraha voi olla mukavaa, muttei kovin tärkeää.”

Sijoittaja Ray Dalio ja Barbara Dalio

”Minulle on ollut ensimmäisistä lapsuudenmuistoistani asti selvää, että olemassaoloni tarkoitus on muiden auttaminen.”

Teollisuusyrittäjä Jon Huntsman

”Winston Churchill sanoi 1930-luvulla, että ansaitsemme elantomme sillä, mitä saamme, mutta luomme elämämme sillä, mitä annamme.”

Sijoittaja Lee Cooperman

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat