Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nokia hankki 80 prosentin määräysvallan Alcatel-Lucentista

”Olemme ilahtuneita siitä, että osakevaihtotarjous onnistui ja Alcatel-Lucentin sijoittajat jakavat uskomme yhdistyneen yhtiön tulevaisuuteen”, sanoo Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri.

Talous
 
Charles Platiau / Reuters
Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri (oik.) ja Alcatel-Lucentin toimitusjohtaja Michel Combes kertoivat yhtiöiden yhdistymisestä huhtikuussa 2015 Pariisissa.
Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri (oik.) ja Alcatel-Lucentin toimitusjohtaja Michel Combes kertoivat yhtiöiden yhdistymisestä huhtikuussa 2015 Pariisissa. Kuva: Charles Platiau / Reuters

Verkkolaitteita valmistava Nokia ilmoittaneen saavuttaneensa lähes 80 prosentin määräysvallan ranskalaisessa kilpailijassaan Alcatel-Lucentissa julkisessa osakevaihtotarjouksessa.

Nokian mukaan Ranskan arvopaperimarkkinaviranomainen ilmoitti maanantaina, että Nokian Alcatel-Lucentin arvopapereista Ranskassa ja Yhdysvalloissa tekemän julkisen osakevaihtotarjouksen ensisijaisen tarjousajan alustavan tuloksen perusteella osakevaihtotarjous onnistui.

”Olemme ilahtuneita siitä, että osakevaihtotarjous onnistui ja Alcatel-Lucentin sijoittajat jakavat uskomme yhdistyneen yhtiön tulevaisuuteen. Toimimme nopeasti yhtiöiden yhdistämisessä ja integraatiosuunnitelmamme toimeenpanossa”, sanoo Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri tiedotteessa.

Surin mukaan Nokialla ja Alcatel-Lucentilla on 14. tammikuuta alkaen tarjolla laaja ja monipuolinen tuotevalikoima kansainvälisten asiakkaidemme tarpeisiin.

”Meillä on vertaansa vailla olevat tutkimus-, tuotekehitys- ja innovointivalmiudet, joiden avulla tulemme olemaan maailman johtava seuraavan sukupolven teknologioiden ja palveluiden kehittäjä”, toimitusjohtaja Suri sanoo tiedotteessa.

Nokia ilmoitti viime keväänä ostavansa Alcatel-Lucentin 15,6 miljardilla eurolla. Kauppa toteutetaan osakkeita vaihtamalla.

Jos Nokia saavuttaa yli 95 prosentin osuuden Alcatel-Lucentin kaikista osakkeista ja äänistä, se aikoo lunastaa loput liikkeessä olevat osakkeet pakollisessa vähemmistöomistajien lunastuksessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat