Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Siwat ja Valintatalot alkavat myydä alennusruokaa opiskelijoille – säästö viisi prosenttia

Talous
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Opiskelijat alkavat saada loppiaisen jälkeen alennusta Siwoista ja Valintataloista, ketjuja ylläpitävä Suomen Lähikauppa kertoo.

Opiskelijakortilla alkaa saada loppiaisesta 6. tammikuuta alkaen viiden prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista.

Lähikauppa toteuttaa alennusjärjestelyt yhteistyössä etupalveluyhtiö Frankin kanssa, jonka etujen piiriin kuuluu valtaosa Suomen opiskelijoista.

”Opiskelijat tarvitsevat lähellä olevia, kävellen ja pyöräillen saavutettavia kauppapalveluita. Siwoille ja Valintataloille opiskelijat ovat tärkeä asiakasryhmä”, selvittää markkinointipäällikkö Satu Puumala Suomen Lähikaupasta.

”Alennuksen myötä opiskelijoiden ruokalasku halpenee Siwoissa ja Valintataloissa viisi prosenttia, joten uskon, että asialla on ihan konkreettistakin merkitystä opiskelijoiden taloudessa.”

Frank on 2013 perustettu opiskelijoiden etupalveluyhtiö, joka kokoaa yhteen maan opiskelijaetuja. Yhtiö kertoo tarjoavansa yrityksille kanavan tavoittaa opiskelijat. Frank on julkistanut valtakunnallisen opiskelijakortin yhdessä teleoperaattori Elisan kanssa.

Frankin omistajat ovat matkatoimisto Kilroy ja joukko suurimpia opiskelijajärjestöjä, jotka edustavat lukiolaisia, ammattikoululaisia ja korkeakouluopiskelijoita.

Opiskelija-alennuksen saa näyttämällä kassalla opiskelijakortin, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra.

Frankin kortti maksaa opiskelijalle 15 euroa. Lisäksi pitää maksaa opiskelijajärjestön jäsenmaksu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat