Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hans Edinistä Sanoman kaupallinen johtaja, Antti Järvinen siirtyy Googleen

Antti Järvinen siirtyy Googlen Suomen-johtajaksi, tilalle Hans Edin.

Talous
 
Helsingin Sanomat
Sirpa Räihä / HS
Hans Edin
Hans Edin Kuva: Sirpa Räihä / HS

Googlen Suomen-johtajaksi on nimitetty Antti Järvinen, joka siirtyy uuteen tehtäväänsä Sanoma Media Finlandilta, jossa hän on kaupallinen johtaja. Järvinen aloittaa Googlessa kesäkuussa.

“Tuntuu hienolta päästä osaksi Googlea näinä jännittävinä aikoina. Suomalaiset yritykset ovat keskellä digimurrosta, joka vaikuttaa kaikkiin liiketoiminnan osa-alueisiin. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään asiakkaidemme kanssa ja auttamaan heitä toteuttamaan digistrategioitaan”, Järvinen sanoo nimitystiedotteessa.

Nelonen Median ja SBS:n toimitusjohtajana Hollannissa toiminut ja viimeksi Sanoman televisiostrategiasta vastannut Hans Edin siirtyy Sanoma Media Finlandin kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Edinillä on laajat verkostot Suomen mediamaailmassa, pitkä kokemus markkinoinnista ja myynnistä sekä tuoretta näkemystä digitaalisesta kehityksestä, tiedote listaa.

”Sanomalla on paljon potentiaalia olla paras kumppani suomalaisille mainostaja-asiakkaille, ja meillä on jo hyvää näyttöä siitä, kuinka laajalla yhteistyöllä on saatu merkittäviä tuloksia aikaan. On erittäin innostavaa päästä mukaan työskentelemään huipputiimin ja Suomen parhaiden mediatuotteiden parissa”, Edin sanoo tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat