Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinan osakkeet lähtivät mietoon nousuun

Myös Hongkongin dollari vahvistui.

Talous
 
Helsingin Sanomat
REUTERS
Pörssisijoittajat tutkivat ruutujaan pankkiiriliikkeessä tiistaina Fuyangissa Kiinassa.
Pörssisijoittajat tutkivat ruutujaan pankkiiriliikkeessä tiistaina Fuyangissa Kiinassa. Kuva: REUTERS

Kiinan ja Hongkongin osakkeet toipuivat alkuviikon laskusta paikallisten valuuttojen arvostuksen nousun siivittämänä, uutistoimisto Reuters arvioi torstaina aamupäivällä paikallista aikaa Shanghaissa.

Kiinan suuryritysten CSI300 -indeksi päätyi aamupäivällä 0,7 prosenttia keskiviikon päätöskurssia korkeammalle tasolle ja Shanghai Composite -indeksi kipusi 0,5 prosenttia.

Myös Hongkongissa osakkeet olivat nousuvireessä. Keskeinen pörssin kehitystä kuvaava Hang Seng -indeksi päätyi 0,3 prosenttia plussalle.

Hongkongin osakkeiden hinnat olivat keskiviikkona matalimmillaan kolmeen ja puoleen vuoteen Hongkongin dollarin arvon heikentymisen lisätessä sijoittajien huolia.

Hongkongin dollari oli keskiviikkona heikoimmillaan suhteessa Yhdysvaltain dollariin yli kahdeksaan vuoteen, Reuters huomioi.

”Kun osakkeiden hinnat ovat laskeneet niin paljon, suuri osa riskeistä on hinnoiteltu osakkeisiin ja uusi vapaa pudotus hinnoissa on varsin epätodennäköinen, joskin mahdollisuus kestävään kurssien nousuun on myös laiha”, shanghailaisen Nanhai FundManagement -yhtiön sijoitusjohtaja David Dai sanoi Reutersille.

Japanissa Nikkei-indeksi nousi 1,62 prosenttia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat