Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalainen Next Games kasvaa zombiepelin siivittämänä – sijoittajilta liki kymmenen miljoonaa

Next Gamesin tunnetuin peli on The Walking Dead: No Man’s Land, joka perustuu yhdysvaltalaiseen televisiosarjaan.

Talous
 

Zombiepelistä tunnettu suomalaisyhtiö on saanut sijoittajilta miljoonia euroja lisää rahaa pelien kehittämiseen. Helsinkiläinen Next Games kertoo keränneensä sijoittajilta kymmenen miljoonaa dollaria eli runsaat yhdeksän miljoonaa euroa.

Next Gamesin tunnetuin peli on The Walking Dead: No Man’s Land, joka perustuu yhdysvaltalaiseen The Walking Dead -televisiosarjaan. Yhtiön mukaan syksyllä julkaistua peliä on ladattu älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin liki kymmenen miljoonaa kertaa.

Myyntilistojen perusteella peli ei ole ollut ainakaan vielä jättihitti. The Walking Dead: No Man’s Land on myyntiä seuraavan App Annien mukaan tällä haavaa sadan tuottoisimman iPhone-sovelluksen joukossa kuudessa maassa.

Yhtiön toinen peli on Compass Point: West.

Sijoittajien usko Next Gamesiin on poikkeuksellisen vahva. Vain harva suomalainen startup eli nuori kasvuyritys on saanut kerättyä sijoittajilta yhtä paljon rahaa.

Suurimmat Next Gamesiin panostajat ovat kansainvälinen pääomasijoittaja IDG Ventures ja Jari Ovaskainen, joka on aiemmin sijoittanut muun muassa peliyhtiö Supercelliin.

Next Games on perustettu vuonna 2013, ja sillä on tätä nykyä 70 työntekijää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat