Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiedon liikevaihto supistui – liikevoitto taas kasvoi

Talous
 

Tietotekniikan palveluyhtiön Tieto ilmoittaa kannattavuuteensa parantuneen loka–marraskuussa.

Yhtiön liikevaihto oli viimeisellä vuosineljänneksellä 395,6 miljoonaa euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 51,4 miljoonaa euroa.

Liikevaihto pieneni vuoden 2014 loka–joulukuuhun verrattuna 1,8 prosenttia, mutta liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä lisääntyi vertailuajanjaksolla 16 prosenttia.

Yhtiö arvioi, että sen liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä paranee kuluvana vuonna. Viime vuonna se oli 150,8 miljoonaa euroa.

“Vuosi päättyi vahvaan vuosineljännekseen sekä IT-palveluiden kasvun että kannattavuuden kehityksen suhteen. Vuosineljännes oli jokaisella liiketoiminta-alueella hyvä, mikä on osoitus jatkuvasta kilpailukyvyn parantumisesta”, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Alkio osavuosikatsauksessa.

Hänen mukaansa etenkin toimialakohtaiset ohjelmistotuotteet kasvoivat voimakkaasti, ja kasvua kiihdytti Software Innovationin yritysosto.

Tiedon hallitus esittää yhtiökokoukselle, että viime vuoden tuloksesta maksettaisiin osinkoa 1,10 euroa ja lisäosinkoa 0,25 euroa. Vuoden 2014 tuloksesta osinkoa maksettiin 1,00 euroa ja lisäosinko 0,30 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat