Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kauppalehti aloittaa yt-neuvottelut –vaarassa 35 työpaikkaa

Neuvottelut koskevat toimituksia ja mediamyyntiä.

Talous
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Kauppalehden toimitus sijaitsee Alma-talossa Helsingin keskustassa.
Kauppalehden toimitus sijaitsee Alma-talossa Helsingin keskustassa. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Kauppalehti aloittaa yhteistoimintaneuvottelut.

Neuvottelut koskevat yhtiön toimituksia ja mediamyyntiä tukitoimintoineen sisältäen Kauppalehti Oy:n palvelukseen Talentumista liikkeenluovutuksella siirtyneet henkilöt, yhtiö ilmoitti tiedotteessaan keskiviikkona.

Kaikkiaan neuvottelut koskevat 230 henkilöä. Henkilökunnan määrä saattaa vähentyä suunniteltujen toimien johdosta enimmillään 35 henkilötyövuodella. Koko liiketoimintayksikön palveluksessa on noin 950 henkilöä.

Yhtiön mukaan yt-neuvottelut johtuvat uudelleenjärjestelystä, jonka tavoitteena on luoda uusi organisaatiorakenne. Uudessa rakenteessa poistetaan mahdolliset päällekkäisyydet ja siirrytään tekemisen painopistettä kohti digitalisoituvaa mediakäyttöä toimituksissa ja mediamyynnissä.

”Kun olemme työskennelleet samalla toimialalla, on kuitenkin selvää, että toiminnassamme on ollut päällekkäisyyksiä”, sanoo Kauppalehti Oy:n toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori viitaten Talentumin ja Kauppalehden yhdistymiseen.

”Nyt suunnittelemme näiden päällekkäisyyksien poistamista ja samalla pyrimme luomaan uuden organisaatio- ja toimintamallin, joka tulee olemaan kilpailukykyinen muuttuvassa mediamaailmassa”, Loimovuori sanoo.

Järjestely ei vaikuta Talentumin eikä Kauppalehden liiketoimintaan tai tuotteisiin, vaan niitä jatketaan normaalisti.

Uuden liiketoimintayksikön nimi tulee olemaan Alma Talent.

Talentumin liiketoiminnot ja Alma Median Talousmedia ja yrityspalvelut -yksikön liiketoiminnot tullaan yhdistämään yhdeksi liiketoimintayksiköksi vuoden 2016 aikana.

Osana yhdistymistä yhtiöt ovat jo aiemmin sopineet eräistä Talentum Media Oy:n ja Talentum Oyj:n toimintoja koskevista liikkeenluovutuksista. Liikkeenluovutusten yhteydessä noin 170 Talentumin työntekijää on siirtynyt Kauppalehti Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä helmikuun alusta lähtien.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat