Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

New York Times: Apple vaikeuttaa iPhone-puhelimiin murtautumista

Yhtiön insinöörit yrittävät tehdä hallituksen murtautumisen lukittuun iPhoneen mahdottomaksi.

Talous
 
Apple: iPhonen salauksen murtamisesta voisi tulla ”vaarallinen ennakkotapaus”
Apple: iPhonen salauksen murtamisesta voisi tulla ”vaarallinen ennakkotapaus”
Losangelesilainen tuomioistuin on määrännyt, että Applen täytyy murtaa salaus, jotta FBI pääsisi tutkimaan San Bernardinon terrori-iskusta syytetyn iPhone-puhelinta. Applen toimitusjohtaja Tim Cook sanoo yhtiön olevan huolissaan satojen miljoonien ihmisten tietoturvasta. Kuva: Reuters.

Yhdysvaltalaisen matkapuhelimia ja tietokoneita valmistavan Applen insinöörit ovat aloittaneet työn parantaakseen yhtiön iPhone-puhelimen salausta niin, että Yhdysvaltojen hallituksen olisi mahdotonta päästä käsiksi lukitun iPhonen tietoihin, kirjoittaa The New York Times -lehti.

Lehden mukaan on ilmeistä, että Apple onnistuu salauksen parantamisessa, mikä on iso tekninen haaste iPhonen tietoihin pääsyä tavoitteleville liittovaltion viranomaisille.

Liittovaltion viranomaiset vaativat, että Apple avaa Sayeed Farookin iPhonen salasanajärjestelmän. Hän oli San Bernardinossa Kaliforniassa tehdyn terrori-iskun toinen toteuttaja. Kehitysvammaisille palveluja tarjoavaan virastoon tehdyssä hyökkäyksessä kuoli 14 ihmistä. Myös terroristipariskunta kuoli.

Jos liittovaltion poliisi FBI haluaisi tulevaisuudessa päästä puhelimen tietoihin, sen olisi tehtävä se uudella tavalla, lehti kirjoittaa. Se tietäisi mitä todennäköisimmin uusia oikeudenkäyntejä ja myös Applen puolelta uusia ratkaisu salauksen kehittämiseksi edelleen.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Applen toimitusjohtaja Tim Cook, on sitä mieltä, että tarvitaan kongressin säätämää lakia, jossa selvästi määritellään, miten yritysten pitää menetellä vastaavissa kiistatapauksissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat