Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Supercellin kultainen kosketus ei petä: neljäskin peli nousi myyntilistojen kärkeen

Uutuuspeli Clash Royale julkaistiin maailmanlaajuisesti aiemmin tällä viikolla, ja se nousi parissa päivässä myyntilistojen ykköseksi useissa maissa.

Talous
 
Supercell
Supercellin uutuuspelissä Clash Royalessa taistellaan muita pelaajia vastaan.
Supercellin uutuuspelissä Clash Royalessa taistellaan muita pelaajia vastaan. Kuva: Supercell

Suomalainen peliyhtiö Supercell jatkaa hittipeliensä sarjaa.

Studion neljäs mobiilipeli Clash Royale julkaistiin maailmanlaajuisesti aiemmin tällä viikolla, ja se nousi parissa päivässä myyntilistojen ykköseksi useissa maissa. Sovelluskauppaa seuraavan App Annien mukaan peli oli iPhone-sovellusten myyntiykkösenä perjantaina 12 maassa.

Clash Royale teki myös kovan tempun ja nousi kilpailluilla Yhdysvaltojen sovellusmarkkinoilla hetkessä ykköseksi. Peli kerää App Annien mukaan suurempaa liikevaihtoa kuin yksikään myy iPhone-puhelimien sovellus.

Uusi hittipeli taannee sen, että Supercellin taloudellinen menestys jatkuu edelleen. Toissa vuonna yhtiön peleissä käytettiin rahaa yli neljä miljoonaa euroa päivittäin, ja yhtiö keräsi yli 1,5 miljardin euron liikevaihdon.

Clash Royalen kaltaiselle ilmaispelille nouseminen myyntilistojen kärkeen hyvin lyhyessä ajassa on erinomainen suoritus.

Uudet ilmaiset julkaisut voivat nousta ripeästi latauslistojen kärkeen, mutta eurojen käyttämistä mittaavilla myyntilistoilla valta vaihtuu yleensä hitaasti.

Clash Royalen voi ladata älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen ilmaiseksi. Oikeita euroja Clash Royalessa kuluu, jos haluaa nopeuttaa pelissä etenemistä.

Myös Supercellin muut pelit ovat edelleen pelaajien mieleen.

Clash of Clans on Yhdysvalloissa myyntilistalla sijalla kolme, strategia- ja taistelupeli Boom Beach sijalla 16 ja maatilapeli Hay Day sijalla 34.

Clash Royale toistaa suositun Clash of Clans -pelin kuvastoa, ja siinä yhdistellään korttipeliä sekä taistelua muiden pelaajien kanssa.

Kun peli julkaistiin testiksi muutamissa maissa, sitä moitittiin alkuun siitä, että maksamisella on pelaamisessa jo liiankin iso rooli.

Toisaalta viime aikoina peli on saanut kehuja. Verkkojulkaisu Pocket Gamerin mukaan Clash Royale on erinomainen peli.

”Pelissä on sisältöä, jonka parissa pysyy kiireisenä viikkoja tai kuukausia”, lehti kirjoitti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat