Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Amazonilla kova pelote: Esittää varkauksista kärähtäneitä ja erotettuja työntekijöitä tv-näytöillä

Uutistoimisto Bloombergin mukaan verkkokauppa Amazon pyrkii ehkäisemään varkauksia esittämällä tapauksia työpaikoilla.

Talous
 
Mike Segar / Reuters
Verkkokauppa Amazon yrittää vähentää työntekijöiden varastelua esittämällä tallenteita varkauksista työpaikkojen tv-näytöillä.
Verkkokauppa Amazon yrittää vähentää työntekijöiden varastelua esittämällä tallenteita varkauksista työpaikkojen tv-näytöillä. Kuva: Mike Segar / Reuters

Yhdysvaltalainen verkkokauppa Amazon esittää työpaikkojen tv-näytöillä varkauksia, joista yhtiön työntekijät ovat jääneet kiinni, kertoo uutistoimisto Bloomberg. Varkauksia esittäviä tv-näyttöjä on useissa Amazonin varastoissa. Varkauksista kärähtäneet on erotettu.

Menettelyllä Amazon yrittää vähentää työntekijöiden varastelua. Väitettyjen varkaiden nimiä ei kerrota. Kustakin näytetään hahmon ääriviivat, ja oheen on liitetty teksti irtisanottu. Lisäksi kerrotaan, milloin varkaus tapahtui, mitä henkilö varasti ja minkä arvoinen varastettu tuote oli. Myös se kerrotaan, miten henkilö saatiin kiinni.

Työntekijöiden varkaudet ovat Amazonille jatkuva huolenaihe, kun varastot ovat täynnä arvokkaita tavaroita, työvoima vaihtuu nopeasti ja palkat ovat pieniä. Bloombergin tietojen mukaan tv-näyttöjen esittämissä tapauksissa varkauden kohteena on ollut esimerkiksi DVD, iPad, koru, mikroaaltouuni ja videopeli.

Digitaaliset tiedotustaulut kertovat toisinaan myös tapauksista, joissa irtisanominen liittyy väkivaltaan työpaikalla. Niillä työpaikoilla, joissa digitaalisia tiedotustauluja ei ole, irtisanomistarinoita esimerkiksi liimataan seinälle, Bloomberg kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat