Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilmarinen ja SRV rakentavat tuhat uutta vuokra-asuntoa – vauhtia antaa velkavipu

SRV:n kanssa jo sovittu lähes 500 vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen, Espooseen, Vantaalle ja Keravalle. Ensimmäiset kohteet valmistuvat loppuvuodesta 2017.

Talous
 
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Ilmarinen ja SRV huhkivat Suomeen uusia vuokra-asuntoja. Kuvassa SRV:n torninosturi ja joulukuusi sen päällä musiikkitalon rakennustyömaalla Helsingissä 16. joulukuuta 2009.
Ilmarinen ja SRV huhkivat Suomeen uusia vuokra-asuntoja. Kuvassa SRV:n torninosturi ja joulukuusi sen päällä musiikkitalon rakennustyömaalla Helsingissä 16. joulukuuta 2009. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Eläkeyhtiö Ilmarinen rakentaa lähivuosina tuhat vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulle, sen kehyskuntiin ja Tampereelle.

Se on sopinut rakennusyhtiö SRV:n kanssa lähes 500 vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen, Espooseen, Vantaalle ja Keravalle.

Loput asunnoista voidaan toteuttaa, jos sopivia hankkeita löytyy, Ilmarinen kertoo tiedotteessa.

Asuntojen rakennustyöt alkavat kesällä 2016, ja ensimmäiset kohteet Helsingin Jätkäsaareen ja Espooseen valmistuvat loppuvuodesta 2017.

Ilmarisen mukaan investoinnin mahdollistaa väliaikainen laki, joka sallii velkavivun käytön myös täysin omistetuissa uusissa vuokra-asuntokohteissa.

Velkavivun mahdollistava väliaikainen laki on voimassa vuoden 2017 loppuun. Sen jatkamista on esitetty hallitusohjelmassa vuoteen 2019.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat