Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stephen Elopista tulee australialaisen teleoperaattorin johtaja – ”kansainvälisesti tunnustettu strategi”

Talous
 
Sari Gustafsson / Lehtikuva
Stephen Elop lehdistötilaisuudessa Espoossa 2013.
Stephen Elop lehdistötilaisuudessa Espoossa 2013. Kuva: Sari Gustafsson / Lehtikuva

Australialainen teleoperaattori Telstra ilmoittaa nimittäneensä Nokian entisen toimitusjohtajan Stephen Elopin teknologiasta, innovaatioista ja strategiasta vastaavaksi johtajaksi.

Elop työskenteli Nokian toimitusjohtajana syksystä 2010 syyskuuhun 2013. Keväällä 2014 hän siirtyi ohjelmistoyhtiö Microsoftin laitteyksikön johtajaksi, kun Nokia myi puhelinliiketoimintansa.

Elopin työtehtävä Microsoftissa päättyi kesällä 2015.

”Stephen lisää välittömästi tulivoimaamme, koska hänellä on laajaa ja syvällistä teknologista osaamista ja luontainen kyky ymmärtää asiakkaiden odotuksia. Hän on kansainvälisesti tunnustettu teknologiajohtaja ja strategi, jolla on kokemusta erilaisista organisaatioista”, Telstran toimitusjohtaja Andrew Penn sanoo tiedotteessa.

Stephen Elop ilmoittaa tiedotteessa olleensa jo pitkään tietoinen Telstrasta yhtenä tietoliikennealan edityksellisimmistä yhtiöistä.

Ennen Nokialle siirtymistään Elop työskenteli Microsoftin yrityksille myytävien tuotteiden johtajana. Sitä ennen hän oli verkkolaiteyhtiö Juniper Networksin operatiivinen johtaja.

Hän aloittaa uudessa tehtävässään 4. huhtikuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat