Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rehn Niinistön kanssa Moskovaan – ”En kommentoi keskustan presidenttiehdokkuutta”

Elinkeinoministeri Olli Rehnin mukaan pakotteista huolimatta Suomi haluaa ylläpitää taloussuhteita naapurimaan kanssa.

Talous
 
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Olli Rehnin mukaan ”matkaa on valmisteltu normaalissa järjestyksessä” ja vierailulla on tarkoitus on keskustella Suomen ja Venäjän kauppa- ja taloussuhteista.
Olli Rehnin mukaan ”matkaa on valmisteltu normaalissa järjestyksessä” ja vierailulla on tarkoitus on keskustella Suomen ja Venäjän kauppa- ja taloussuhteista. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk) lähtee tasavallan presidentin Sauli Niinistön matkassa huomenna tiistaina Moskovaan.

Rehn tapaa matkalla ainakin Venäjän talouskehitysministeri Aleksei Uljukajevin, mahdollisesti myös useita muita talousministereitä.

Rehnin mukaan ”matkaa on valmisteltu normaalissa järjestyksessä” ja vierailulla on tarkoitus on keskustella Suomen ja Venäjän kauppa- ja taloussuhteista.

”Suomen ja Venäjän kaupan taso on pudonnut naapurimaiksi hyvin alas. Viime vuonna Venäjän kaupan osuus oli vain kuusi prosenttia Suomen kokonaisviennistä. Keskitymme siihen, miten voimme parantaa suomalaisten yritysten, varsinkin pienten ja keskisuurten yritysten viennin edellytyksiä Venäjällä ja erityisesti meille tärkeällä Pietarin talousalueella.”

Rehnin mukaan pakotteista huolimatta Suomi haluaa ylläpitää taloussuhteita naapurimaan kanssa.

”Suomi on osa EU:ta ja ollut mukana tekemässä yhteisiä (pakote)päätöksiä. Vaikeinakin aikoina pitää pystyä naapurimaiden kesken hoitamaan arkiset käytännön asiat niin hyvin kuin mahdollista. Se koskee myös kaupankäyntiä ja talousyhteistyötä.”

Rehn ei halua kommentoida mahdollista osallistumista keskustan presidenttiehdokaskisaan. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen ilmoittautui ehdokkaaksi viime torstaina.

”Nyt en kommentoi. Palaan asiaan aikanaan ja ajoissa”, Rehn sanoo.

Oikaistu 21.3. kello 20.07: Olli Rehnin puoluekanta korjattu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat