Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nanso sulkee Tornion sukkahousutehtaan

Nanso myy Pierre Robertille Norlyn-, Amar-, Finnwear- ja Black Horse -brändit.

Talous
 

Nanso Group sulkee syksyllä Tornion sukkahousutehtaan, josta joutuu lähtemään 104 työntekijää. Perusteeksi Nanso kertoo, että se keskittyy vastedes Nanso- ja Vogue-tuotemerkkeihin, jolloin Tornion-tehtaassa ole enää taloudellisia edellytyksiä jatkaa tuotantoa.

Tehtaan toimihenkilöt marssivat maanantaina ulos työpaikaltaan vastalauseena sulkemisilmoitukselle. Ammattiliitto Pron mukaan mielenilmaus kestää tiistaihin.

”Lopettamispäätös on tosi tyly. Kauhean pitkään ollaan odoteltu päätöksiä, eikä muutamaan kuukauteen ole tiedetty, mistä tässä on kyse. Pitkä odotus antoi olettaa, että olisi toivoa työn jatkumisesta”, kommentoi toimihenkilöiden luottamusmies Tellervo Perkaus Pron tiedotteessa.

Yt-neuvottelut sukkatehtaalla päättyivät joulukuussa 2015.

”Kauppa vahvistetaan noin kuukauden päästä, ja sen jälkeen saadaan tarkempia päivämääriä, milloin tuotanto loppuu. Todennäköisesti lokakuussa 2016”, hän arvioi.

Norjalaisen Orklan omistama Pierre Robert Group ostaa Nanso Groupin Norlyn-, Amar-, Finnwear- ja Black Horse -tuotemerkit.

”Olemme tyytyväisiä, että tunnetut kuluttajien arvostamat brändit saavat omistajan, jolla on hyvät edellytykset kehittää niiden asemaa”, sanoo Nanso Groupin toimitusjohtaja Leena Syrjälä tiedotteessa.

Kaupan myötä 22 Nanso Groupin työntekijää siirtyy Pierre Robertin palvelukseen.

Nanso, Vogue ja KS- tuotemerkit, Nanso Groupin logistiikkatoiminnot, Tornion tuotanto ja Nokian tuotanto jäävät edelleen Nanso Groupille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat