Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nokian toimitusjohtajan palkat ja palkkiot yhdeksän miljoonaa euroa viime vuonna – Rajeev Suri oli Suomen kovapalkkaisin toimitusjohtaja vuonna 2015

Talous
 
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri
Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri ansaitsi yhteensä 8,962 miljoonaa euroa erilaisia palkkoja ja palkkioita viime vuonna. Nokian perjantaina julkistama palkitsemisselvitys kertoo, että Surin peruspalkka oli viime vuonna miljoona euroa ja rahabonukset noin 1,9 miljoonaa euroa.

Lisäksi Suri muutti 30 prosenttia saamistaan optioista rahaksi vuonna 2015. Ne tuottivat hänelle 3,24 miljoonaa euroa, Yhdysvaltain pörssivalvontaviranomaiselle lähetetty 20F-raportti kertoo.

Lisäksi hän sain vuonna 2015 haltuunsa 2,8 miljoonalla eurolla Nokian osakkeita, jotka hän saa realisoida tulevaisuudessa.

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri oli Suomen parhaiten palkattu toimitusjohtaja vuonna 2015, Helsingin Sanomien selvitys kertoo.

Kun mukaan lasketaan peruspalkkojen ja bonusten lisäksi lisäeläkemaksut, toiseksi kovapalkkaisin toimitusjohtaja 2015 oli Sammon konsernijohtaja Kari Stadigh. Hän sai lisäeläkemaksut mukaan lukien palkkioita 6,6 miljoonaa euroa viime vuonna.

Nokian palkitsemisraportin mukaan Surilla ei ole lisäeläkettä, vaan normaali suomalainen työeläke.

Helsingin Sanomat julkaisee huomenna lauantaina kirjoituksen isojen pörssiyhtiöiden toimitusjohtajien palkitsemista vuonna 2015. Heidän palkkansa ja palkkioidensa kehitystä verrataan suomalaisten keskiansioiden kehitykseen viime vuonna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat