Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nordea: Panama-paljastusten takia pankin jättävät asiakkaat ovat ”yksittäisiä tapauksia” – OP uskoo saavansa lisää asiakkaita

OP-Ryhmän pankkiliiketoiminnan johtaja Jouko Pölönen sanoo suoraan, että Panaman tietovuodon aiheuttama kohu Nordean ympärillä tuonee osuuspankeille asiakkaita. Danske Bankin mukaan henkilöasiakkuuksista kiinnostuneiden yhteydenotot ovat lisääntyneet ainakin ”jonkin verran”.

Talous
 
Wahlroos huhtikuussa: Nordea ei ole rikkonut lakia eikä omia sääntöjään
Wahlroos huhtikuussa: Nordea ei ole rikkonut lakia eikä omia sääntöjään
Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos kommentoi huhtikuussa 2016 Panama-kohua. Toimittaja: Juha-Pekka Raeste, kuvaus ja leikkaus: Esa Syväkuru.

Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos arvioi torstaina, että Nordean maineelle aiheutuu ”kolaus” Panaman tietovuodosta syntyneestä kohusta.

Asiakkaiden mahdollista lähtöä pankista Wahlroos sanoi pitävänsä harmiteltavana.

Suomen Nordean mukaan konsernin ympärillä vellova kohu ei ole ainakaan toistaiseksi aiheuttanut merkittävää asiakaspakoa. Kyselyjä asiakkailta on kuitenkin tullut Nordean veroparatiisikytköksiin liittyvän uutisoinnin vuoksi.

”Olemme toki saaneet yhteydenottoja asiakkailtamme viime päivien uutisoinnin vuoksi ja keskustelleet asiakkaidemme kanssa aiheesta”, sanoo Nordean lehdistöpäällikkö Anni Hietanen.

”Tässä vaiheessa on liian vaikea arvioida, paljonko asiakasmenetyksiä tulee. Varmasti on yksittäisiä tapauksia.”

Hietasen mukaan sosiaalisessa sekä perinteisessä mediassa saa harhaanjohtavan kuvan pankin tilanteesta. Nordea kuitenkin kuulostelee asiakkaidensa tuntoja.

”Olemme seuranneet tilannetta tosi tarkasti puhelinpalvelumme ja konttoriverkostomme kanssa.”

Danske Bankista ja OP-ryhmästä kerrotaan, että asiakkuudesta kiinnostuneilta yksityishenkilöiltä on kuluvan viikon aikana tullut kyselyjä.

Yhteydenottoja on tullut sekä puhelimitse että verkkosivujen kautta.

OP-Ryhmän pankkiliiketoiminnan johtaja Jouko Pölönen sanoo suoraan, että kohu Nordean ympärillä tuonee heille asiakkaita.

”Viimeaikainen ikävä uutisointi näkyy asiakasmäärien kasvuna. Asiakasmääriä Helsingissä on lisännyt myös se, että muutuimme asiakasomisteiseksi. On hankala arvioida, mikä tulee suoraan Panama-tapauksesta”, Pölönen sanoo. Hän on myös Helsingin OP:n toimitusjohtaja.

Pölönen kertoo, että kiinnostus pankin henkilöasiakkuuksia kohtaan on lisääntynyt pääkaupunkiseudun lisäksi muuallakin Suomessa.

Myös Danske Bankiin on viikon aikana tullut tavallista enemmän yhteydenottoja. Viestintäjohtaja Anu Ilvonen on sitä mieltä, että johtopäätösten aika on myöhemmin.

”Olemme saaneet tällä viikolla jonkin verran tavallista enemmän yhteydenottoja asiakkuudesta kiinnostuneilta”, hän sanoo.

”On vielä liian varhaista sanoa, johtavatko kyselyt uuden asiakkuuden syntymiseen.”

Nordea: On ennenaikaista puhua asiakasmenetyksistä Panama-kohun takia
Nordea: On ennenaikaista puhua asiakasmenetyksistä Panama-kohun takia
Panama-papereista noussut kohu Nordea-pankin ympärillä huolestuttaa pankin asiakkaita, myönsi pankin riskienhallinnasta vastaava johtaja Ari Kaperi HSTV:n haastattelussa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat