Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eduskunnan tarkastus­valiokunta haluaa kuulla suomalaisia pankkeja

Eduskunta kävi veronkierrosta ja aggressiivisesta verosuunnittelusta jo tiistaina pitkän keskustelun Panaman paperien tultua julkisuuteen.

Talous
 
Wahlroos huhtikuussa: Nordea ei ole rikkonut lakia eikä omia sääntöjään
Wahlroos huhtikuussa: Nordea ei ole rikkonut lakia eikä omia sääntöjään
Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos kommentoi huhtikuussa 2016 Panama-kohua. Toimittaja: Juha-Pekka Raeste, kuvaus ja leikkaus: Esa Syväkuru.

Eduskunnan tarkastusvaliokunta päätti torstaina ottaa kansainvälisen veronkierron ja veroparatiisien käytön selvityksen kohteeksi. Valiokunta haluaa kuulla Suomessa toimivia rahoituslaitosten edustajia näiden tekemän neuvonta- ja sijoitustoiminnan luonteen selvittämiseksi.

Eduskunta kävi veronkierrosta ja aggressiivisesta verosuunnittelusta jo tiistaina pitkän keskustelun Panaman paperien tultua julkisuuteen. Keskustelun ydinsanoma oli, että sanoista on siirryttävä tekoihin.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki jopa esitti hallitukselle 12-kohtaisen ohjelman, jolla moraalisesti kyseenalaisen verosuunnittelun saisi loppumaan.

Asia nousi esille myös eduskunnan kyselytunnilla torstaina.

Kansainvälistä veronkiertoa ja siitä aiheutuvia veronmenetyksiä on aiemmin arvioitu tarkastusvaliokunnan teettämissä kahdessa tutkimuksessa ja niiden pohjalta laadituissa mietinnöissä.

Eduskunnan tuoreen kannanoton mukaan hallituksen tulee antaa selvitys vuoden 2016 loppuun mennessä siitä, mihin toimenpiteisiin hallitus on ryhtynyt viranomaisten välisen tiedonvaihdon kehittämiseksi harmaan talouden torjunnassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat