Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Asiakkaat eivät karanneet joukolla

Talous
 
Jukka Gröndahl / HS
Subedi Krishna Bahadur ei aio lopettaa tiliään Nordeassa.
Subedi Krishna Bahadur ei aio lopettaa tiliään Nordeassa. Kuva: Jukka Gröndahl / HS

Suomen Nordean mukaan konsernin ympärillä vellova kohu ei ole ainakaan toistaiseksi aiheuttanut merkittävää asiakaspakoa. Kyselyjä asiakkailta on kuitenkin tullut Nordean veroparatiisikytköksiin liittyvän uutisoinnin vuoksi.

”Olemme saaneet yhteydenottoja asiakkailtamme viime päivien uutisoinnin vuoksi ja keskustelleet heidän kanssa aiheesta”, sanoi Nordean lehdistöpäällikkö Anni Hietanen torstaina.

Danske Bankista ja OP-ryhmästä kerrotaan, että asiakkuudesta kiinnostuneilta yksityishenkilöiltä on kuluvan viikon aikana tullut kyselyjä. Yhteydenottoja on tullut sekä puhelimitse että verkkosivujen kautta.

OP-Ryhmän pankkiliiketoiminnan johtaja Jouko Pölönen sanoo suoraan, että kohu Nordean ympärillä tuonee heille asiakkaita.

Pölönen kertoo, että kiinnostus pankin henkilöasiakkuuksia kohtaan on lisääntynyt pääkaupunkiseudun lisäksi muuallakin Suomessa.

Nordean Mannerheimintien ja Kaivokadun risteyksessä sijaitsevassa konttorissa torstaina asioineiden HS:n haastattelemien ihmisten silmissä kohu ei kuitenkaan ole romuttanut Nordean mainetta.

”Mulla on henkilökohtainen oletus, että kaikilla pankeilla on samanlaisia asioita, tämä on vain jäävuoren huippu”, vantaalainen Arska Himberg sanoi.

”En lopeta tiliä, olen niin pieni kuluttaja tässä”, sanoi myös Subedi Krishna Bahadur.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat