Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomessa syntyy pelejä ja työkaluja

Talous
 
Helsingin Sanomat

Augumenta

Oululaisyhtiö rakentaa työkaluja, joilla voi olla vuorovaikutuksessa virtuaalimaailmojen kanssa käsien liikkeiden avulla.

Augmented Climbing Wall

Aalto-yliopistossa kehitetyn teknologian avulla kiipeilijät voivat pelata liikkumalla pelejä, jotka heijastetaan kiipeilyseinälle.

 

Basemark

Basemarkin VRScore-ohjelmistolla voi mitata, kuinka hyvin tietokoneen puhti riittää virtuaalitodellisuuden ohjelmistojen pyörittämiseen.

 

Immersal

Immersal kehittää kolmiulotteisia grafiikoita lisättyyn todellisuuteen, mutta juuri enempää yhtiö ei itsestään kerro. ”Please don’t contact us”, todetaan yhtiön verkkosivuilla.

 

Mindfield Games

Mindfield Games keskittyy virtuaalitodellisuuden peleihin. Yhtiön ensimmäinen julkaisu Pollen sijoittuu Saturnuksen kuuhun.

 

Nokia

Nokialla on vuosien historia virtuaalitodellisuuden tutkimuksesta, ja yhtiöllä on edelleen merkittävä patenttisalkku. Yhtiö on esitellyt kolmiulotteista kuvaa ottavan videokameran ammattikäyttöön.

 

Umbra Software

Yhtiö tekee muille yrityksille työkaluja, joiden avulla on kolmiulotteisten virtuaalimaailmojen rakentaminen on helpompaa.

 

Vizor.io

Yhtiö on rakentanut kolmiulotteisen maailman kehitystyökalun, jota voi käyttää verkkoselaimen kautta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat