Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sanoma aloittaa kokeilun, jossa lehtien jakelun hoitavat itsenäiset jakajat

Varhaisjakelun kustannusten odotetaan nousevan merkittävästi ja lisäävän painetta lehtien tilaushintojen nousuun tulevina vuosina, minkä vuoksi Sanoma etsii nyt uusia vaihtoehtoja jakelulle.

Talous
 
Leif Rosas
Yli 80 prosenttia sanomalehdistä jaetaan Suomessa varhaisjakelussa.
Yli 80 prosenttia sanomalehdistä jaetaan Suomessa varhaisjakelussa. Kuva: Leif Rosas

Mediayhtiö Sanoma aloittaa Karkkilan alueella kokeilun, jossa sanomalehtien jakelun hoitavat itsenäiset jakajat tai yritykset.

Varhaisjakelun kustannusten odotetaan nousevan merkittävästi ja lisäävän painetta lehtien tilaushintojen nousuun tulevina vuosina, minkä vuoksi Sanoma etsii nyt uusia vaihtoehtoja jakelulle, Sanoma kertoo tiedotteessa.

Yli 80 prosenttia sanomalehdistä jaetaan Suomessa varhaisjakelussa, mutta varhaisen ajankohdan ja pitkien työvuorojen vuoksi jakeluun on tällä hetkellä vaikea löytää tekijöitä, Sanoma kertoo.

Kokeilussa jakoalueet jaetaan pienempiin osiin, ja jakelijat voivat itse valita heille sopivat reitit ja ajanjakson.

Sanoman mukaan malli lisää sopivassa elämäntilanteessa olevien ihmisten ja paikallisten yrittäjien ansaintamahdollisuuksia.

”Maailmalla on kiinnostavia ja inspiroivia esimerkkejä siitä, miten jakelu on organisoitu toisella tavalla kuin Suomessa. Jakelun järjestämiseksi kohtuullisin kustannuksin tulee ennakkoluulottomasti hakea uudenlaisia tapoja ja kyseenalaistaa olemassa olevia rakenteita”, kertoo Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhoven.

Pilottiprojekti käynnistää Karkkilan alueella kesäkuussa. Jakeluvuorot tulee varattaviksi huhtikuun lopussa.

Sanoma omistaa Helsingin Sanomat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat