Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiedon kannattavuus vahvistui alkuvuonna

Yhtiön liikevaihto oli tammi–maaliskuussa 368 miljoonaa euroa, mikä oli noin miljoona euroa enemmän kuin vuoden 2015 alussa.

Talous
 
Mika Ranta / HS
Tiedon toimitusjohtaja Kimmo Alkio
Tiedon toimitusjohtaja Kimmo Alkio Kuva: Mika Ranta / HS

Tietotekniikan palveluyhtiön Tiedon liiketoiminnan vakautuminen ja vahvistuminen eteni alkuvuonna. Yhtiön liikevaihto ja liikevoitto kasvoivat alkuvuonna.

”Tiedon vuosi alkoi hyvin – IT-palveluiden kasvu kiihtyi ja kannattavuus parani. Kasvua tukivat myös viimeaikaiset yritysostomme. On rohkaisevaa, että useat liiketoimintamme kasvavat markkinoita nopeammin. Kulunut neljännes oli erityisen vahva Finanssipalveluissa sekä Julkisen sektorin, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin toimialalla”, toimitusjohtaja Kimmo Alkio sanoo osavuosikatsauksessa.

Yhtiön liikevaihto oli tammi–maaliskuussa 368 miljoonaa euroa, mikä oli noin miljoona euroa enemmän kuin vuoden 2015 alussa. Liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä kasvoi vertailuajanjaksolla myös noin miljoona euroa 32 miljoonaan euroon. Osakekohtainen tulos oli 0,29 euroa. Viime vuoden tammi–maaliskuussa osakekohtainen tulos oli 0,12 euroa.

Yhtiö arvioi, että kuluvana vuonna liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä kasvaa viime vuoteen verrattuna.

”Tavoitteemme on olla asiakkaillemme paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa ja dynaamiset markkinat digitalisaatiohankkeineen avaavat uusia mahdollisuuksia sekä asiakkaillemme että meille. Ohjelmistopohjaiset toimialaratkaisut yhdessä kasvuinvestointiemme ja pilvipalveluiden kanssa tarjoavat meille mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia”, toimitusjohtaja Alkio arvioi osavuosikatsauksessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat