Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

XXL-ketjun omistaja avaa nyt Vantaalle kodinkoneliike Powerin – yritys varautuu yön yli jonottajiin

Power haastaa muut kodinkoneliikkeet aggressiivisella hinnoittelulla. Myymälöissä on digitaaliset hintalaput, jotka voivat päivittyä useita kertoja päivässä.

Talous
 
Rio Gandara / HS
Norjalaisomistaja Øivind Tidemandsen kuvattiin huhtikuussa Kluuvin XXL-kaupassa.
Norjalaisomistaja Øivind Tidemandsen kuvattiin huhtikuussa Kluuvin XXL-kaupassa. Kuva: Rio Gandara / HS

Kodinkoneliike Power avaa ensimmäisen liikkeensä Vantaan Tammistossa maanantaina 9. toukokuuta, yritys kertoo tiedotteessaan.

Power-ketjun takana on emoyhtiö Expert AS, jonka norjalaisomistaja Øivind Tidemandsen on tuonut Suomeen aiemmin Gigantti- ja XXL-ketjut. Tidemandsenin sijoitusyhtiö on yhä norjalaisen XXL:n suurin omistaja. Power kuuluu samaan pohjoismaiseen konserniin kuin kodinkoneketju Expert. HS kertoi Powereiden rantautumisesta Suomeen huhtikuussa.

Power pyrkii haastamaan muut kodinkoneliikkeet aggressiivisella hinnoittelulla. Myymälöissä on digitaaliset hintalaput, jotka voivat päivittyä useita kertoja päivässä, yritys kertoo tiedotteessaan.

Vantaan myymälä tulee aiemmin Expert-ketjun käytössä olleeseen tilaan, jota on laajennettu ja remontoitu. Yritys kertoo tiedotteessa odottavansa Tammistoon avajaispäivälle kovaa ruuhkaa ja varautuvansa yön yli jonottajiin.

”Olemme varautuneet, että ensimmäiset asiakkaat saattavat saapua Tammistoon jonottamaan jo avausta edeltävä päivänä, sunnuntaina. Tätä varten on alueelle hankittu muun muassa wc-tiloja ja virvokkeita”, kertoo toimitusjohtaja Mika Aro.

”Alueella on ympärivuorokautinen vartiointi varmuuden vuoksi jo lauantai illasta lähtien, jotta odottaminen sujuu turvallisesti.”

Tanskassa syntyneen kodinkoneketjun ensimmäiset myymälät avattiin viime vuonna. Suunnitelmissa on, että monet Expertit muuttuvat Power-liikkeiksi. Seuraavat myymälät on tarkoitus avata kesän aikana. Verkoston on tarkoitus kattaa 30 myymälää vuoden 2017 loppuun mennessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat