Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

SvD: Nordea menettänyt paljon asiakkaita Ruotsissa Panaman papereiden takia

Talous
 
Timo Jaakonaho / Lehtikuva
Nordean konttori Tukholman Regeringsgatanilla. Kuva on vuodelta 2012.
Nordean konttori Tukholman Regeringsgatanilla. Kuva on vuodelta 2012. Kuva: Timo Jaakonaho / Lehtikuva

Finanssiyhtiö Nordea on menettänyt paljon asiakkaita Ruotsissa, kertoo sanomalehti Svenska Dagbladet (SvD).

Asiakaskadon syynä on lehden mukaan Panaman paperit, jotka osoittavat Nordean avustaneen varakkaita asiakkaitaan kirjelaatikkoyhtiöiden perustamisessa Panamaan.

Asuntolainapalvelu Mitt Bolånin (Minun asuntolainani) toimitusjohtaja Christoffer Cederschiöld kertoo Svenska Dagbladetille, että yhtiön asiakkaiden määrä kasvoi merkittävästi huhtikuussa.

Viikko Panaman papereiden julkistamisen jälkeen 157 Nordean asiakasta halusi siirtää lainansa pois Mitt Bolånin avustuksella. Määrä on kaksi kertaa niin suuri kuin edellisellä viikolla. Toimitusjohtaja Cederschiöld pitää sitä selkeänä merkkinä asiakkaiden reagoinnista.

”Monet, jotka ottivat yhteyttä mainitsivat skandaalit Nordeassa syyksi sille, että he halusivat vaihtaa pankkia”, sanoo Cederschiöld Svenska Dagbladetille.

Mitt Bolån on palvelu, joka auttaa asuntovelallisia etsimään edullisimman asuntolainan.

Valtion omistamassa SBAB-pankissa on Svenska Dagbladetin mukaan myös pantu merkille Nordean asiakkaiden halukkuus vaihtaa pankkia.

SBAB kertoo lehdelle, että Nordeasta siirtyvien asiakkaiden määrä kasvoi huhtikuussa 25 prosenttia. SBAB mielestä kyse merkittävän suuresta lisäyksestä.

Suomessa finanssiryhmä OP on ilmoittanut, että sille on tullut paljon uusia asiakkaita. Nordean mukaan kyse on muutamista yksittäisistä asiakkaista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat