Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Supercellin Ilkka Paananen kisaa maailman yrittäjämestaruudesta

Konsulttitoimisto EY:n järjestämän tunnetun kisan finaalissa on mukana 56 huippuyrittäjää eri maista. Viime vuonna kisan voitti sementtimylly- ja kottikärry-yrittäjä.

Talous
 
Kaisa Rautaheimo / HS
Ilkka Paananen kisaa yrittäjämestaruudesta.
Ilkka Paananen kisaa yrittäjämestaruudesta. Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS

Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen on mukana konsulttitoimisto EY:n järjestämässä kansainvälisessä yrittäjäkilpailussa. Arvostetun kilpailun finaaliin osallistuu Paanasen lisäksi 55 menestynyttä yrittäjää EY:n toimintamaista eri puolilta maailmaa.

Finaali järjestetään tällä viikolla Monacossa. Kilpailijat toimivat hyvin erilaisilla aloilla. Mukana on tänä vuonna muun muassa suklaatehtailija, some-palvelujen kehittäjä ja terveydenhuoltoalan yrittäjä.

Yrityksiä yhdistää se, että ne kasvavat poikkeuksellisen nopeasti. Finaalissa mukana olevien yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on 24 miljardia dollaria ja yritykset työllistävät noin 100 000 ihmistä.

EY:n partneri Juha Hilmola arvioi tiedotteessa, että Paanasen vahvuus kisassa voi olla loistavan yritystarinan lisäksi vahva yhteiskuntavastuu.

Supercell ja sen omistajat ovat merkittäviä veronmaksajia Suomessa. Paananen pyrkii myös Me-säätiönsä kautta ehkäisemään lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä.

Kisan voittaja selviää lauantaina.

Viime vuonna maailmanmestaruuden voitti ranskalaisen Altrad Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Mohed Altrad. Syyriasta kotoisin oleva Altrad on tehnyt 30 vuotta sitten perustetusta yrityksestään maailman johtavan sementtisekoitinten valmistajan ja Euroopan suosituimman rakennustelineiden ja kottikärryjen valmistajan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat