Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juncker puolusteli osallistumistaan Pietarin talousfoorumiin

Taustalla hiertävät EU:n Venäjälle asettamat pakotteet.

Talous
 
HS–Reuters
GRIGORY DUKOR / Reuters
Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putinin torstaina Pietarissa.
Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putinin torstaina Pietarissa. Kuva: GRIGORY DUKOR / Reuters

EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker puolusti päätöstään osallistua Pietarin talousfoorumiin torstaina. Hänen mielestään on järkevää puhua Venäjän kanssa Ukrainan kriisiin liittyvistä jännitteistä huolimatta.

Juncker sanoi olevansa tietoinen, että jotkut ihmiset eivät välttämättä hyväksy hänen vierailuaan Venäjälle EU:n asettamien pakotteiden ollessa voimassa. Osallistumispäätös on hänestä kuitenkin oikea.

Juncker sanoi odottavansa avointa keskustelua presidentti Vladimir Putinin kanssa eri aiheista.

”Meillä ei voi olla harhaluuloja ongelmista, jotka painavat suhdettamme. Ne ovat olemassa. Olisi järjetöntä ja jopa vaarallista ohittaa ne. Meidän on selvitettävä ne kiireellisesti”, Juncker sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Itä-Ukrainan konflikti ja Krimin liittäminen Venäjään ovat Junckerin mukaan laittaneet EU:n ja Venäjän suhteen melkoiseen koetukseen. Juncker korosti, että Länsi on yksimielinen pakotteista. Hänen mukaansa ainoa tapa kumota pakotteet on Minskin sopimuksen täysi toimeenpano.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat