Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Reijo Ruokanen jättää Talouselämän ja siirtyy Tekniikan maailman päätoimittajaksi

Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen siirtyy Tekniikan Maailman päätoimittajaksi syyskuussa. Alma Talentin toimitusjohtaja kehuu Ruokasen tekemää työtä Talouselämässä.

Talous
 
Pete Aarre-Ahtio
Reijo Ruokanen Talouselämän 75-vuotisvastaanotolla Finlandia-talolla lokakuussa 2013.
Reijo Ruokanen Talouselämän 75-vuotisvastaanotolla Finlandia-talolla lokakuussa 2013. Kuva: Pete Aarre-Ahtio

Sofia Kuisma HS

Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen jättää lehden, kertoo Alma Media tiedotteessaan. Ruokanen siirtyy Otavamedian omistaman Tekniikan Maailma -lehden päätoimittajaksi syyskuun alussa.

”Tekniikan Maailmalla on vahva aikakauslehtibrändi, kuten Talouselämälläkin ja olen lukenut lehteä lapsesta asti. En varsinaisesti suunnitellut työpaikan vaihtoa. Tekniikan Maailman päätoimittajuus oli kuitenkin mahdollisuus, johon halusin tarttua. Olen ollut kuitenkin Talouselämässä jo kuusi vuotta, mikä on pitkä aika”, Ruokanen kommentoi lähtöään.

Ruokanen kehuu aikaansa Talouselämässä Alma Median tiedotteessa:

”Laatujournalismille on yhä kysyntää. Siitä Talouselämä on erinomainen esimerkki. Levikki on kasvanut, vaikka Suomen talous on kärsinyt ennätyksellisen pitkästä matalasuhdanteesta. On ollut etuoikeus saada tehdä Talouselämää yhdessä lukijoiden ja toimituksen kanssa. Ikävä tulee.”

Ruokanen sanoi Kauppalehdelle Alma Median ja Talentumin yrityskaupan vaikuttaneen lähtöpäätökseen. Ruokasen mukaan yrityskauppa vaikeutti hänen päätöstään.

Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo tiedotteessa Ruokasen tehneen hyvää työtä päätoimittajana ja saavuttaneen lukijoiden suosion.

Talouselämän, Markkinoinnin ja Mainonnan ja Faktan uuden päätoimittajan haku alkaa heti. Talouselämän vastaavana päätoimittajana toimii Ruokasen työsuhteen päätyttyä toimituspäällikkö Emilia Kullas.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat