Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Selvitys: Aasiassa on jo enemmän miljonäärejä kuin Yhdysvalloissa

60 prosenttia maailman uusista miljonääreistä tuli Japanista tai Kiinasta.

Talous
 
Edgar Su / Reuters
Selvityksen mukaan Aasian ja Tyynenmeren miljonäärien sijoitusvarallisuus kasvoi viime vuonna 10 prosenttia. Jahteja esitteillä Singaporessa huhtikuussa 2015.
Selvityksen mukaan Aasian ja Tyynenmeren miljonäärien sijoitusvarallisuus kasvoi viime vuonna 10 prosenttia. Jahteja esitteillä Singaporessa huhtikuussa 2015. Kuva: Edgar Su / Reuters

Aasian ja Tyynenmeren alue ohitti viime vuonna ensi kertaa Pohjois-Amerikan sekä miljonäärien varallisuudessa että lukumäärässä, osoittaa konsulttiyhtiö Gapgeminin vuotuinen varallisuusselvitys.

Aasian ja Tyynenmeren miljonäärien sijoitusvarallisuus kasvoi viime vuonna peräti 10 prosenttia, 17 400 miljardiin dollariin. Miljonäärejä alueella on Gapgeminin laskujen mukaan 5,1 miljoonaa. 60 prosenttia maailman uusista miljonääreistä tuli Japanista tai Kiinasta.

Gapgemini arvioi, että mikäli Aasian talouden kasvu jatkuu samanlaisena kuin kymmenen viime vuoden aikana, alueella on kymmenen vuoden kuluttua jo 40 prosenttia kaikista maailman miljonääreistä.

Tähän saakka huippurikkaiden suurin keskittymä on ollut Pohjois-Amerikka, jossa oli viime vuonna 4,8 miljoonaa miljonääriä. Heidän yhteenlaskettu sijoitusvarallisuutensa oli 16 600 miljardia dollaria.

Koko maailman huippurikkaiden sijoitusvarallisuuden yhteenlaskettu arvo kasvoi viime vuonna noin neljä prosenttia 58 700 miljardiin dollariin. Vertailun vuoksi, Suomen vuotuinen bruttokansantuote on noin 270 miljardia dollaria.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat