Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Toimitilavuokraajat näkevät brexitissä mahdollisuuden – Lontoon finanssikeskuksen tyhjentyessä kysyntä kasvaa muualla EU:ssa

Bloombergin mukaan yritykset arvioivat kiinteistöjen arvon nousevan, jos toimitilojen kysyntä kasvaa.

Talous
 
Yannis Behrakis / Reuters
Toimistorakennus Lontoossa toukokuussa. Toimitiloja tarjoavat yritykset näkevät brexitissä mahdollisuuden, kun Lontoon finanssikeskuksen toimistot tyhjenevät ja kysyntä kasvaa muualla.
Toimistorakennus Lontoossa toukokuussa. Toimitiloja tarjoavat yritykset näkevät brexitissä mahdollisuuden, kun Lontoon finanssikeskuksen toimistot tyhjenevät ja kysyntä kasvaa muualla. Kuva: Yannis Behrakis / Reuters

Britannian EU-ero on saanut toimitiloja tarjoavat yritykset huomaamaan bisnesmahdollisuuden.

Maailman suurin työtilojen tarjoaja Regus ennakoi tilojen kysynnän kasvavan, kun finanssiyhtiöt muuttavat pois Lontoosta brexitin takia. Reguksen työtilojen kysyntä kasvaa jo nyt Amsterdamissa, ja yhtiö nopeuttaa suunnitelmaansa laajentaa Frankfurtissa. Asiasta kertoo Bloomberg.

Toimistotiloja on ollut manner-Euroopassa tyhjillään finanssikriisistä asti. Bloombergin mukaan vuokranantajat toivovat hyötyvänsä brexitin myötä mahdollisesti kasvavasta toimitilojen kysynnästä. Yritykset arvioivat, että vuokrat ja kiinteistöjen arvo nousevat kysynnän kasvaessa.

Esimerkiksi Frankfurtissa on 1,2 miljoonan neliömetrin verran vapaata toimistotilaa, ja seuraavien kolmen vuoden aikana rakennetaan Bloombergin tietojen mukaan 450 000 neliömetriä lisää. Pariisissa tilaa on välittömästi tarjolla miljoona neliömetriä, ja vuoden sisällä saadaan lisää 1,5 miljoonaa neliötä.

Britannian jättäessä EU:n Irlanti on ainoa englanninkielinen EU-maa, jossa on kookas rahoitusalan keskittymä. Dublinissa on Bloombergin mukaan kuitenkin vain 300 000 neliömetriä vapaata toimistotilaa, ja vuoteen 2018 mennessä pitäisi tulla 500 000 lisää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat