Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaappausyrityksen vaikutukset saksalaisten lomailuun Turkissa jäivät pieniksi

Yli 200 000 saksalaista lomailee Turkissa samaan aikaan kun maassa toivutaan viikonlopun vallankaappausyrityksestä.

Talous
 
MURAD SEZER / Reuters
Turkin poliisin panssaroitu ajoneuvo oli pysäköity yhden Istanbulin tunnetuimman nähtävyyden eli Hagia Sofian moskeijan eteen heinäkuun 13. päivä.
Turkin poliisin panssaroitu ajoneuvo oli pysäköity yhden Istanbulin tunnetuimman nähtävyyden eli Hagia Sofian moskeijan eteen heinäkuun 13. päivä. Kuva: MURAD SEZER / Reuters

Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa samoin kuin valmismatkayhtiöt Thomas Cook ja TUI ilmoittivat, että ne ovat jatkaneet sunnuntaista lähtien lentojaan normaalisti Turkkiin, uutistoimisto Reuters kertoo.

Yhtiöt olivat jättäneet joitain lentoja lentämättä lauantaina, kun Turkissa oli tapahtanut sotilasvallankaappausyritys, jolla yritettiin syrjäyttää maan presidentti Recep Tayyip Erdoğan.

Reutersin mukaan noin 200 000 Saksasta lähtenyttä turistia lomailee Turkissa paraikaa. Saksa oli vuonna 2015 suurin Turkkiin tulleiden ulkomaisten matkailijoiden lähtömaa.

Saksalaiset valmismatkayhtiöt tarjosivat asiakkailleen mahdollisuuden perua varaamiaan matkoja Turkkiin, mutta vain harvat peruuttivat matkojaan.

Suomalainen lentoyhtiö Finnair ja suomalaisia palvelevat valmismatkayhtiöt tarjosivat myös matkustajilleen mahdollisuuden perua tai siirtää matkojaan Turkkiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat