Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Osa asiakkaista saa sittenkin Anttilasta tilaamansa tuotteet

Ennen konkurssia tilatut tuotteet, joiden toimitustavaksi asiakkaat ovat valinneet tavaratalosta noudon ja saaneet sähköisen saapumisilmoituksen, voi noutaa huomisesta alkaen.

Talous
 
Aleksi Tuomola
Anttilan konkurssipesä ilmoitti maanantaina luovuttavansa asiakkaille osan niistä tuotteista, jotka on tilattu ennen konkurssia.
Anttilan konkurssipesä ilmoitti maanantaina luovuttavansa asiakkaille osan niistä tuotteista, jotka on tilattu ennen konkurssia. Kuva: Aleksi Tuomola

Osa Anttilan ja Kodin1:n verkkokauppa-asiakkaista saa sittenkin tilaamansa tuotteet konkurssista huolimatta.

Anttilan konkurssipesä tiedottaa, että ne asiakkaat, jotka ovat valinneet verkkokaupasta tilaamilleen tuotteille toimitustavaksi noudon tavaratalosta, ja saaneet sähköisen ilmoituksen tuotteen saapumisesta valittuun tavarataloon, voivat noutaa tuotteet ensi tiistaista lähtien.

Tuotteilla ei kuitenkaan ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Konkurssipesän mukaan ne asiakkaat, jotka eivät ole jo saaneet tilaamastaan tuotteesta sähköistä saapumisilmoitusta, eivät tule tuotetta saamaan myöhemminkään.

Konkurssipesän pesänhoitajan mukaan tuotteita ei ole voitu aiemmin luovuttaa, koska niiden luovutettavuuden lainmukaisuus piti ensin varmistaa.

Konkurssilaissa säädetään, että konkurssipesään kuuluu kaikki se yhtiön omaisuus, joka sillä on konkurssin alkaessa. Lakiin sisältyy kuitenkin poikkeus sellaisesta konkurssipesän hallussa yhä olevasta sivullisen omaisuudesta, jonka omistusoikeus on jo ennen konkurssia kuitenkin siirtynyt jollekin muulle kuin konkurssiin asetetulle yhtiölle.

Ennen uutta tulkintaa pesänhoitaja on keskustellut Anttilan suurimpien velkojien ja viranomaisten kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat