Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Air Francen lakko ei vaikuta Helsinki–Vantaan keskiviikon lentoihin

Lakko hankaloittaa Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Israelin lentoja sekä joidenkin Aasian ja Afrikan reittien lentoja.

Talous
 
Amr Abdallah Dalsh / Reuters
Lakon odotetaan olevan kova isku Air Francelle ja sen asiakkaille, sillä Euroopassa on meneillään lomasesonki.
Lakon odotetaan olevan kova isku Air Francelle ja sen asiakkaille, sillä Euroopassa on meneillään lomasesonki. Kuva: Amr Abdallah Dalsh / Reuters

Osa ranskalaisen lentoyhtiön Air Francen matkustamotyöntekijöistä aloitti viikon mittaisen lakon keskiviikkona. Yhtiö arveli uutistoimisto AFP:n mukaan, että se joutuu perumaan lakon takia 30 prosenttia kotimaan ja keskipitkän matkan lennoista sekä 10 prosenttia pitkän matkan lennoista.

Lakolla ei kuitenkaan ollut vaikutuksia niihin keskiviikon lentoihin, jotka kulkevat Helsinki–Vantaan kautta, kerrottiin Air Francen viestinnästä HS:lle.

Air Francella on tieto lakon vaikutuksista tietyllä lentoasemalla vain päiväksi kerrallaan, joten seuraavien päivien mahdollisista perumisista yhtiö ei pystynyt vielä keskiviikkona kertomaan.

Air Francen lakon on arvioitu hankaloittavan Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Israelin lentoja sekä joidenkin Aasian ja Afrikan reittien lentoja. Sen odotetaan olevan kova isku yhtiölle ja asiakkaille, koska Euroopassa on parhaillaan meneillään lomasesonki.

Lakkoon osallistuu yli 13 000 ihmistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat