Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ura & Työ siirtyy osaksisunnuntain taloussivuja

Talous
 

Työelämäaiheiden paino Helsingin Sanomien taloussivuilla vahvistuu, kun Ura & Työ -sivusto siirtyy osaksi sunnuntain taloutta. Aiemmin työelämän kysymyksiä ja tulevia uranäkymiä on käsitelty erillisessä liitteessä, joka on ilmestynyt sunnuntain lehden D-osana.

Ensi sunnuntaista lähtien myös rekrytointi-ilmoitukset siirtyvät lehden B-osaan, jossa ovat sunnuntaisin ulkomaan, talouden ja urheilun sivut.

Sydänkesän lomakauden ajan erillinen Ura & Työ -liite on ollut lyhyellä kesätauolla, ja työelämäaiheista on kerrottu lehden muissa osissa.

HS:n lukijalle uudistus näkyy uutissivujen runsaampana sisältönä. Työelämä on HS:n tärkeimpiä aihealueita, ja nyt sen käsittelyyn avautuu uusia mahdollisuuksia.

”Työtä tehdään nykyään hyvin eri tavalla kuin ennen. Tästähän ihmiset puhuvat paitsi kahvitauoilla myös vapaalla: omasta työstään. Se, miten työtä tehdään, vaikuttaa suoraan yrityselämään, talouskasvuun ja siihen, miten Suomessa osataan keksiä uusia asioita. Työelämän erikoissivujen tiiviimpi side talouteen on siksi järkevä ratkaisu”, sanoo HS:n politiikan ja talouden toimituksen esimies Piia Elonen.

”Tavallaan kyse on myös paluusta juurille. Ura & Työ -sivustoahan edelsi aikanaan sunnuntaisin ilmestynyt Talous & Työ”, muistuttaa Elonen.

Politiikan ja talouden toimitus toimittaa sivut yhdessä HS:n lifestyle-toimituksen kanssa. Aihevalinnoissa painopiste on jatkossakin työelämän hyötytiedossa sekä kiinnostavissa henkilöissä ja ilmiöissä.

Sunnuntain lehti on viikon luetuin Helsingin Sanomat, ja printti- ja digiversioina tärkeä kanava rekrytoinnissa.

”Avoimet työpaikat, virat ja koulutuspaikat ovat nyt samassa paketissa vahvojen uutissivujen kanssa. Uskon, että uudistus on paitsi lukijoiden myös ilmoittajien mieleen”, toteaa lehden ulkoasusta vastaava toimituspäällikkö Ari Kinnari.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat