Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sunday Times: Brexit voi venyä vuoden 2019 loppupuolelle

Sunday Times -lehden mukaan Britannian hallitus on liian kaoottisessa tilassa aloittaakseen kaksivuotisia neuvotteluja vielä ensi vuoden alussa.

Talous
 
NEIL HALL / Reuters
Britannian pääministeri Theresa May on sanonut, että hän ei käynnistä brexit-neuvotteluja tänä vuonna.
Britannian pääministeri Theresa May on sanonut, että hän ei käynnistä brexit-neuvotteluja tänä vuonna. Kuva: NEIL HALL / Reuters

Britannian ero Euroopan unionista voi venähtää aina vuoden 2019 loppupuolelle, kirjoittaa brittiläinen The Sunday Times -lehti sunnuntaina. Lehden mukaan Britannian hallitus on liian kaoottisessa tilassa aloittamaan kaksivuotisia neuvotteluja vielä ensi vuoden alussa.

Lehti siteeraa uutistoimisto Reutersin mukaan lähteitä, jotka olivat saaneet tietoa ministerilähteistä.

Pääministeri Theresa May on sanonut, että hän ei käynnistä brexit-neuvotteluja tänä vuonna, koska maa tarvitsee niihin valmistautumisaikaa.

Hallituksen ministerit ovat lehden mukaan varoitelleet Lontoon Cityn toimijoita siitä, että neuvottelut tuskin alkavat vielä ensi vuoden alussa.

Syy on se, että hallitus ei ole saanut tarvittavia neuvottelurakenteita kuntoon: neuvottelijoita ei ole alkuunkaan tarpeeksi eikä neuvotteluasetelmiin EU:n kanssa ole valmistauduttu.

”Ministerit arvioivat, että neuvottelujen alku voi venyä aina syksyyn 2017 asti”, kertoi lehden lähde.

Eurooopan pääkaupungeissa on myös kasvavaa ymmärrystä sille, että Britannialle kaavailtu kahden vuoden neuvotteluaikataulu on aivan liian lyhyt.

Niin ikään Ranskan vaalit ensi toukokuussa ja Saksan vaalit vuoden päästä syyskuussa voivat venyttää brexit-neuvotteluja.

Neuvotteluviive todennäköisesti herättää voimakasta arvostelua eroa kannattaneiden keskuudessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat