Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsi varoittaa Britanniaa aggressiivisista verohuojennuksista brexitin yhteydessä

”Jos he aloittavat tällaisen verokilpailun kesken neuvottelujen, se tekee niistä paljon vaikeammat”, Ruotsin pääministeri Stefan Löfven sanoo Bloombergille.

Talous
 
Rio Gandara / HS
Kuva: Rio Gandara / HS

Ruotsi ei innostu Britannian suunnitelmista leikata verotusta aggressiivisesti houkutellakseen sijoittajia EU:sta lähtevään maahan, kertoo uutistoimisto Bloomberg.

Britannian entinen valtiovarainministeri George Osborne lupasi leikata yhteisöveroa alle 15 prosenttiin kesäkuun kansanäänestyksen jälkeen. Myös Osbornen seuraaja Philip Hammond on kertonut olevansa halukas koviin toimiin talouden tukemiseksi. Britannian päättäjät pelkäävät, että brexitin aiheuttama epävarmuus karkottaa yrityksiä.

Ruotsin pääministerin Stefan Löfvenin mielestä Britannian kannattaisi pidättäytyä suurista verohuojennuksista EU-eroa koskevien neuvottelujen alla.

”Jos he aloittavat tällaisen verokilpailun kesken neuvottelujen, se tekee niistä paljon vaikeammat”, Löfven sanoo Bloombergille.

Britannian yhteisöveroprosentti on tällä hetkellä 20 prosenttia eli sama kuin Suomella.

Verohallinnon johtava veroasiantuntija Lauri Savander sanoi HS:lle heinäkuussa, että Britannian verohuojennus voi vaikuttaa myös Suomeen, jos sijoittajat siirtävät rahansa pois maasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat