Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Whatsappin numerotiedot tulevat Facebookin käyttöön – mainonnan ja kaveriehdotusten räätälöintiä halutaan parantaa

Pikaviestipalvelussa aiotaan myös testata käyttäjää koskevien täsmäilmoitusten lähettämistä.

Talous
 
Nacho Doce / Reuters
Facebook osti Whatsapp-sovelluksen helmikuussa 2014.
Facebook osti Whatsapp-sovelluksen helmikuussa 2014. Kuva: Nacho Doce / Reuters

Puhelinten pikaviestisovellus Whatsapp alkaa jakaa käyttäjien puhelinnumerotietoja yhteisöpalvelu Facebookin kanssa.

Facebookin vuonna 2014 ostaman sovelluksen käyttäjäehdot ja yksityisyyskäytäntö muuttuvat tänään torstaina ensimmäistä kertaa neljään vuoteen, kerrotaan Whatsappin blogissa. Tämän seurauksena Facebookin on tarkoitus kohdentaa käyttäjilleen mainontaa ja kaveriehdotuksia aiempaa paremmin.

Tulevina kuukausina Whatsappissa aiotaan myös testata sovelluksen käyttäjää koskevien täsmäilmoitusten lähettämistä. Tällaisia voisivat olla muun muassa varoitukset pankkipalvelujen huijausviesteistä, tiedotukset lentojen viivästymisestä tai tavaratoimitusten kuitit ja saapumistiedot.

Whatsappin mukaan sen puhelinsovellus ja Facebook ovat edelleen täysin erillisiä palveluja eikä Whatsappin käyttäjän ole pakko luoda itselleen Facebook-käyttäjätiliä. Lisäksi Whatsappin vanhat käyttäjät pystyvät estämään asetuksista tietojen jaon Facebookin käyttöön.

Myös numerotiedot sekä Whatsappissa lähetettävät viestit ja kuvat pysyvät yhä näkymättömissä Facebookin käyttäjiltä. Lisäksi Whatsappin uudessa versiossa kerrotaan olevan automaattisesti niin vahva salausmekanismi, ettei viesteihin pääse käsiksi kukaan muu kuin lähettäjä ja vastaanottajat.

Whatsapp lupailee myös, ettei yritysten ilmoituksia tule sovellukseen vaivaksi asti ja että niiden saapumista voi säädellä asetuksista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat