Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nokian johtokunnan jäsen Ramzi Haidamus eroaa – johti tärkeää teknologiayksikköä

Haidamus eroaa johtokunnasta torstaina ja yhtiöstä vuodenvaihteesta. Hän ilmoittaa tavoitteekseen liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisen jossakin muussa yhtiössä.

Talous
 
Nokia
Ramzi Haidamus
Ramzi Haidamus Kuva: Nokia

Verkkolaitteita valmistava Nokia ilmoittaa, että sen teknologiayksikön johtaja Ramzi Haidamus on päättänyt erota yhtiön palveluksesta. Teknologiayksikkö vastaa Nokian patentoimien keksintöjen lisensoinnista, uusien keksintöjen kehittämisestä ja terveystekniikasta.

”Ramzi on luonut Nokia Technologies -liiketoimintaryhmälle vankan perustan. Toivotan Ramzille kaikkea hyvää jatkossa ja olen varma, että vahvan perustansa ansiosta Nokia Technologies jatkaa etenemistään vakaasti”, sanoo Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri tiedotteessa.

Haidamus ilmoittaa tulevaisuuden tavoitteekseen uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisen jossakin muussa yhtiössä.

”Olen ylpeä siitä mitä olemme saaneet aikaan Nokia Technologiesissa ja odotan innolla näkeväni liiketoiminnan jatkavan kasvuaan ja menestymistään”, Haidamus sanoo tiedotteessa.

Hän jatkaa yhtiön palveluksessa syyskuun loppuun asti, mutta eroaa johtokunnasta torstaina. Nokian on nimittänyt teknologiayksikön tilapäiseksi johtajaksi Brad Rodriguesin.

Haidamuksella oli keskeinen asema, kun Nokia teki HMD Globalin kanssa sopimuksensa tavamerkkinsä lisensoinnista matkapuhelimiin ja taulutietokoneiseen. HMD Global osti keväällä ohjelmistoyhtiö Microsoftilta Nokian entisen halpapuhelimien tuotannon.

Oikaisu 31.8. kello 9.40: Haidamus jatkaa Nokian palveluksessa syyskuun loppuun asti eikä vuodenvaihteeseen, kuten artikkelissa aiemmin väitettiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat