Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinteistönvälittäjä Habitan sivuille myös kiinankielinen käännös – miksi ihmeessä?

Myyntisivusto on käännetty 15 kielelle. Joukkoon on tulossa myös esimerkiksi ukraina ja albania.

Talous
 

Kiinteistönvälitysketju Habita on käännättänyt myyntisivustonsa 15 eri kielelle. Joukkoon tulee niinkin eksoottisia kieliä kuin kiina, ukraina ja albania. Onko Habita lähdössä Kiinan markkinoille vai mitä tällä oikein tavoitellaan, toimitusjohtaja Jari Gardziella?

”Kiinankielinen palvelu on suunnattu ennen kaikkea Euroopassa asuville kiinalaisille. Haasteena on tosin, miten pystymme tarjoamaan kiinankielistä palvelua tarvittaessa myös toimistoissamme, jos sellaiselle tulisi kysyntää. Ideana on, että kaikki asiakkaat kaikissa maissa näkevät muidenkin maiden myytävänä olevat kohteet.”

Mutta ylipäätään, miksi sivusto on haluttu kääntää näin monelle kielelle? Sen luulisi olevan kallista.

”Sitä se on. Olemme tehneet tätä vähitellen neljän viiden vuoden kuluttua. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaa ulkomailla ennen kaikkea franchising-mallilla. Meillä on jo toimistot Espanjassa, Portugalissa, Kreikassa, Venäjällä ja Virossa. Osassa näistäkin ollaan vielä ihan toiminnan alussa.”

Miksi vaikkapa espanjalainen haluaisi ostaa asuntonsa juuri Habitan kautta?

”Suomalainen kiinteistönvälitys on erilaista. Kiinteistönvälittäjä kantaa vastuun kaupasta ja asiakas saa kohteesta enemmän tietoja kuin monessa muussa maassa. Monessa maassa tiedot voivat olla aika puutteellisia ja notaarit ja juristit hoitavat varsinaisen kaupanteon. Tuomme turvallisuutta ja luotettavuutta toimintaan.”

Jos asiakas löytäisi teidän kauttanne kiinnostavan asunnon Portugalissa, miten homma toimii?

”Asiakkaan pitää matkustaa paikan päälle kohdetta katsomaan. Tulemme kentälle vastaan ja esittelemme varmaankin pari muutakin kohdetta. Perehdytämme myös asuntokauppaan liittyvään paikalliseen lainsäädäntöön. Kaupanteko voi kestääkin pitkäänkin, kun meillä on totuttu, että kauppa voidaan tehdä heti.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat