Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Samsungin osake halpeni voimakkaasti puhelimen räjähdysvaaran vuoksi

Australiassa syttyi hotellihuone, Yhdysvalloissa auto.

Talous
 
Luke MacGregor / Reuters
Samsung keskeytti viime viikolla uuden lippulaivapuhelimensa myynnin ja ilmoitti vetävänä takaisin 2,5 miljoonaa puhelinta akkuongelmien vuoksi.
Samsung keskeytti viime viikolla uuden lippulaivapuhelimensa myynnin ja ilmoitti vetävänä takaisin 2,5 miljoonaa puhelinta akkuongelmien vuoksi. Kuva: Luke MacGregor / Reuters

Eteläkorealaisen älypuhelimia valmistavan Samsung Electronicsin osake heikkeni seitsemisen prosenttia Soulin pörssissä maanantaina. Hinta on nyt alimmillaan kahteen kuukauteen. Osakkeen hinta on syöksynyt sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen kuluttajatuotteiden turvallisuudesta vastaava viranomainen varoitti perjantaina kuluttajia käyttämästä Samsungin uusia Galaxy Note 7 -puhelimia, koska niiden akut voivat räjähtää, uutistoimisto AFP kertoo.

Uutistoimisto Bloomberg huomautti, että Samsungin osake on halventunut perjantaista lähtien jo 11 prosenttia.

Samsung keskeytti hiljattain uuden lippulaivapuhelimensa myynnin ja ilmoitti vetävänä takaisin 2,5 miljoonaa puhelinta akkuongelmien vuoksi. Joidenkin puhelinten oli havaittu syttyvän tuleen latauksessa. Samsung neuvoi, että Galaxy Note 7:n omistajat sulkevat puhelimensa heti. Korealaisyhtiö antaa takaisin vedettävän laitteen sijalle lainapuhelimen siksi ajaksi, että Galaxy Note 7 -laitteen akku saadaan vaihdetuksi toimintavarmaksi.

Ilmoitukset puhelimeen liittyvistä häiriöistä jatkuivat vielä sen jälkeen, kun Samsung oli ilmoittanut takaisinvedosta. Kerrottiin, että räjähtänyt akku sytytti Australiassa tuleen hotellihuoneen ja Yhdysvalloissa auton.

Finnair ja moni muu lentoyhtiö on kieltänyt Galaxy Note 7:n käytön lennoillaan. Syynä kieltoon on räjähdysvaara ja sen aiheuttama uhka matkustajien turvallisuudelle.

IBK Securities -yhtiön analyytikko Lee Seung-woo sanoi uutistoimisto Reutersin haastattelussa, että Galaxy Note 7:stä saattaa tulla huonoin puhelin kautta aikojen, vaikka jotkut odottivat siitä kaikkien aikojen parasta älypuhelinta. Seung-woo ennusti Samsungin laitteille vaisua myyntiä vuoden viimeiselle neljännekselle.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat