Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lopetusuhan alainen kaivosyhtiö Terrafame nimitti kolme uutta johtajaa

Viestintäjohtajaksi tulee Metsä Boardista Katri Kauppila.

Talous
 

Epävarman tulevaisuuden edessä oleva valtion kaivosyhtiö Terrafame on nimittänyt johtoonsa uusia ihmisiä, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Viestintäjohtajana aloittaa 17. lokakuuta yhteiskuntatieteiden maisteri Katri Kauppila. Vuonna 1965 syntynyt Kauppila tulee Terrafameen Metsä Boardista, jossa hän on viimeksi toiminut yhtiön viestintäjohtajana. Terrafamessa viestintäjohtajan tehtävänä on myös tukea viestinnän keinoin yhtiön ympäristö-, turvallisuus- ja tehokkuustavoitteita.

Heti lokakuun alussa Terrafamen tuotantojohtajana aloittaa diplomi-insinööri Antti Arpalahti. Vuonna 1983 syntynyt Arpalahti on aiemmin vastannut kaivoksen bioliuotusprosessista. Hän on työskennellyt myös Outotecissa.

Uutena teknologiajohtajana aloittaa lokakuun alussa puolestaan diplomi-insinööri Harri Natunen. Vuonna 1955 syntynyt Natunen on nyt Terrafamen tuotantojohtaja, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Kauppilasta ja Arpalahdesta tulee myös yhtiön johtoryhmän jäseniä

Entistä Talvivaaran kaivosta uhkaa lakkautuspäätös vuodenvaihteessa, ellei Terrafame onnistu hankkimaan kaivokselle riittävästi yksityistä rahoitusta toiminnan jatkamiseksi. Terrafame tuottaa kaivoksellaan Sotkamossa pääasiassa nikkeliä ja sinkkiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat