Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

IBM ja Tekes kumppanuussopimukseen terveysalalla – satoja uusia työpaikkoja luvassa

Talous
 

Tietotekniikkayhtiö IBM ja Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus Tekes ovat sopineet laajan yhteistyön aloittamisesta terveydenhoitoalalla Suomessa.

Osana yhteistyötä IBM perustaa osaamis- ja innovaatiokeskukset Suomeen kehittämään terveydenhuollon uudenlaisia palveluita. Lisäksi Suomeen on perusteilla yrityksen ensimmäinen Yhdysvaltain ulkopuolella toimiva osaamiskeskus kuvantamisen tehostamiseen. Näiden arvioidaan työllistävän 150 henkilöä Suomessa lähivuosina.

IBM:n tavoitteena on HS:n tietojen mukaan saada osaamiskeskus valmiiksi vuoden 2018 loppuun mennessä. Viisivuotisen yhteistyösopimuksen uskotaan synnyttävän saman verran uusia työpaikkoja myös digiosaajille ja terveysalalle.

IBM ja Tekes kertoivat yhteistyön aloittamista keskiviikkona iltapäivällä.

IBM:n tavoitteena on yhteistyössä Tekesin kanssa kehittää digitaalista terveysalan ekosysteemiä ja avata suomalaisille yrityksille uusia markkinamahdollisuuksia.

”Tekesin ja IBM:n välinen sopimus vahvistaa Suomen asemaa terveysalan osaamisen kärkimaana. Sopimuksen myötä syntyy uusia työpaikkoja, huippuosaamista, parempaa terveydenhuoltoa pienemmin kustannuksin sekä vientiä ja kasvumahdollisuuksia kotimaisille innovatiivisille yrityksille”, toteaa elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk) työ- ja elinkeinoministeriön tiedotteessa.

”On ilahduttavaa, että Suomen maine terveysalan osaamisen kärjessä saa yhä uusia alan suuria, kansainvälisiä toimijoita hakeutumaan yhteistyöhön suomalaisten innovatiivisten yritysten ja julkisten toimijoiden kanssa. Tämän avulla suomalaista digitaalisen terveyden ekosysteemiä kehitetään ja viedään maailmalle entistä voimakkaammin”, toteaa TEM:n ylijohtaja Ilona Lundström.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat