Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän hallitus ei aio nostaa veroja kolmeen vuoteen – kansainväliset sijoittajat ovat valmiita antamaan lainaa

Venäjän valtion velkapapereita olisi haluttu merkitä seitsenkertaisesti tarjontaan nähden.

Talous
 
Reuters
MAXIM ZMEYEV / Reuters
Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov lupaa, ettei veroja nosteta lähivuosina.
Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov lupaa, ettei veroja nosteta lähivuosina. Kuva: MAXIM ZMEYEV / Reuters

Venäjän hallitus ei aio kattaa lähivuosina budjettivajeitaan verojen korotuksilla, vaan rahaa hankitaan velanotolla kotimaasta ja ulkomailta, sekä käyttämällä kansallisen rahaston varoja, kertoi maan valtionvarainministeri Anton Siluanov perjantaina talouskonferenssissa.

Ministerin mukaan velanotto kotimaasta voi olla kolme kertaa suurempi ensi vuonna kuluvaan vuoteen verraten, ja huolimatta länsimaiden sanktioista velanottoa maailmalta jatketaan, koska kansainväliset sijoittajat ovat valmiita sitä myöntämään.

Torstaina päättyneessä merkinnässä Venäjä kauppasi sijoittajille valtionlainapapereitaan 1,25 miljardin dollarin arvosta. Kysyntä oli kovaa ja tarjouksia tuli kaikkiaan 7,5 miljardin dollarin arvosta.

Menekkiä auttoi, että kymmenen vuoden lainassa sijoittajille oli luvassa lähes neljän prosentin korkotuotto, joka on hyvä verrattuna länsimaiden valtionlainatuottoihin.

”Kysyntä oli valtaisaa. Noin 200 sijoittajaa kaikkialta maailmasta Yhdysvaltoja, Britanniaa ja Eurooppaa myöten oli liikkeellä”, Siluanov kehui.

Veronkorotuksia ei ole tiedossa venäläisille kolmeen vuoteen, Siluanov sanoi. Budjetti suunnitellaan sen varaan, että raakaöljyn hinta pysyttelee yli 40 dollarin barrelilta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat