Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

DI: Ericssonin uuden toimitusjohtajan etsintä kiihtyy – ehdolla myös suomalaisyrityksen johtaja

Dagens Industrin mukaan vahvin ehdokas on Håkan Eriksson, joka johtaa Ericssonin Australian-toimintoja. Vahvoilla on myös metsäyhtiö Stora Enson toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström.

Talous
 

Ruotsalaisen teleoperaattorin Ericssonin hallitus lähenee päätöstä uuden toimitusjohtajan nimittämisestä, kertoo Dagens Industri (DI).

DI:n mukaan vahvin ehdokas on Håkan Eriksson, joka johtaa Ericssonin Australian-toimintoja. Eriksson on aiemmin toiminut kymmenen vuoden ajan Ericssonin teknologisena johtajana.

Toimitusjohtajaksi on edelleen vahvoilla myös metsäyhtiö Stora Enson toimitusjohtajana vuodesta 2014 toiminut Karl-Henrik Sundström.

Sundström on tehnyt vuosikymmenten uran Ericssonilla, muun muassa rahoitusjohtajana Argentiinassa, johtotehtävissä Australiassa, Global Services -yksikön johtajana sekä lopulta talousjohtajana.

Ericssonin hallitus käytännössä erotti toimitusjohtajana vuodesta 2010 toimineen Hans Vestbergin viime heinäkuussa sen jälkeen, kun toisen vuosineljänneksen tulos oli pettänyt sijoittajien odotukset. Tuolloin Ericssonin hallituksen puheenjohtaja Leif Johansson sanoi, ettei seuraajan tarvitse olla ruotsalainen.

Sekä Håkan Eriksson että Karl-Henrik Sundström olisivat luonnollisia valintoja. Ericssonin suuromistaja Wallenbergin perhe haluaa teleoperaattorin johtoon todennäköisesti ruotsalaisen tai ihmisen yhtiön sisältä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat