Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Deutsche Bank pohtii omaisuuden myymistä

Talous
 
HS–Reuters

Saksalainen suurpankki Deutsche Bank harkitsee tiettyjen omaisuuseriensä myymistä sen sijaan, että se järjestäisi osakeannin uuden pääoman hankkimiseksi.

Omaisuuserien mahdollinen myyminen johtuu siitä, että Yhdysvaltojen oikeusministeriö vaatii Deutsche Bankilta 14 miljardin dollarin eli noin 13 miljardin euron korvauksia väärinkäytöksistä asuntolainajohdannaisten markkinoilla.

Sanomalehti Financial Timesin mukaan yksi vaihtoehto voisi olla Deutsche Bankin varainhoitoyksikön listaaminen pörssiin.

Toimitusjohtaja John Cryan osallistuu viikonvaihteessa Washingtonissa Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n vuosikokoukseen, jonka yhteydessä hän tapaa Yhdysvaltojen oikeusministeriön edustajia ja sijoittajia.

Asiasta perillä olevien lähteiden mukaan toimitusjohtaja Cryan neuvottelee sijoittajien kanssa nimenomaan siitä, millä muilla keinoilla kuin osakeannilla Deutsche Bank voisi hankkia uutta pääomaa.

Yhdysvaltojen oikeusministeriön vaatimus ei välttämättä tarkoita, että pankki joutuisi maksamaan sen täysimääräisenä.

Monet Deutsche Bankin kilpailijat ovat onnistuneet neuvottelemaan korvaukset huomattavaksi alkuperäistä vaatimusta pienemmiksi.

Perjantaina qatarilaiset sijoittajat ilmoittivat tukevansa pankkia kertomalla, että heillä ei ole aikomustakaan myydä Deutsche Bankin osakkeita.

Sen sijaan he pitävät mahdollisena omistusosuutensa kasvattamista.

Qatarilaiset sijoittajat ovat vajaan kymmenen prosentin omistusosuudellaan pankin suurimpia osakkeenomistajia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat